Йорданка Христова бясна на Вип Брадър, търси си правата!

Естрадната ни прима Йорданка Христова е в шок и ужас. Тя се ужасила, като разбрала, че ВИП Брадър е излъчил кадрите, на които тя спи и хърка като дървосекачница. Кадрите, които показаха във видео от спалнята на примата ясно се дочу как тя хърка, хрипти и бучи, когато е потънала в сън. Тоновете и децибелите бяха направо ужасяващи. Те дори бяха и по-силни от тези, на някои мъже.

Това се разбра, когато в стаята на Политбюро, където преди бяха естрадната певица и светския лъв Евгени Минчев влезе майката на Вулева – Людмила Захажаева. Там я изпрати нейната щерка в ролята на „сив кардинал”, която дърпаше конците в Къщата, без никой да подозира. Останалите съквартиранти мислеха, че те определят правилата на играта, но с тази тайна мисия ВИП Брадър натовари устатата бивша телевизионна водеща Албена Вулева.

[caption id="attachment_426483" align="alignright" width="300"]Йорданка Христова Йорданка Христова побесня на Вип Брадър[/caption]

Когато Людмила Захажаева бе извадена за малко и присъстваше в студиото на Ники Кънчев тя слуша „концерта” на Йорданка Христова и после веднага й разказа какво видео е видяла. След като узнала за излагацията си и за „нощния си концерт”, който ВИП Брадър пусна през цяла България, Йорданка Христова нахлула адски ядосана в изповедалнята. Там тя се нахвърлила на продуцентите, че я компрометират пред страната, като излъчват кадри, които тя не е позволила.

Певицата изрично им напомнила, че била подписала договор с тях, според клаузите на който те не бива да излъчват скандални компрометиращи кадри за нея. А с показване на кадрите, на които Йорданка Христова спяла и хъркала, шефовете на Нова телевизия точно това са направили. Тя била ужасно посрамена и решила да вземе адекватни мерки повече да не се подиграват с нея и да изпълняват подписаните договори. Естрадната ни прима дори заплашила, че може да излезе от Къщата на Големия брат и да съди продуцентите за това, че не са спазили точките от договора, който подписали с нея.