Евгени Минчев призна, че наистина е изпитал чувства с Иво Аръков!

Евгени Минчев отново обърка представите на много хора. Иначе устатият и демонстративно бездушен светски пиар показа, че притежава ранима душевност. Припомняме, че докато беше в Къщата на ВИП Брадър светския лъв плака заедно с Иво Аръков. Навън, след като бе елиминиран от зрителския вот той обясни постъпката си. В студиото на Нова телевизия като гост коментатор ексцентрика заяви, че не е плакал за актьора Иво Аръков. Двамата се разплакали заради една песен и тя била на гениалния певец Емил Димитров „Ако си дал”.

[caption id="attachment_426478" align="alignright" width="300"]Евгени Минчев Евгени Минчев си призна близостта с Иво Аръков[/caption]

Няколко седмичната изолация, празнуването на рождения ден на бившото гадже на Мика Стоичкова и лиричната балада разчувствала двамата мъже. Евгени Минчев обобщи, че сълзите, които те видели в очите на другия ги сближили много повече. Влагата в мъжките очи,които те си показали било много по-интимно преживяване, отколкото дори плътско докосване или споделени ласки, из коментира раз чувствено Евгени.

Дори това била далеч по-мъжка проява, отколкото проявено мачовство по всякакъв друг начин. Припомняме, че Евгени Минчев и актьора Иво Аръков демонстрираха някаква близост, въпреки че Аръков малко демонстративно отказваше това да се е случило. Пред Ники Кънчев обаче в студиото Евгени Минчев заяви, че в къщата двамата с Иво са се усамотявали и са водили дълги разговори, но това не било излъчвано във видеото.

Първоначално Евгени Минчев, докато беше в резиденцията на ВИП-овете оплю Иво Аръков. Той дори каза, че той е имал приятелства с жени, които били незначителни, но е нямал силни чувства към тях. После нарече самия Аръков посредствен, но накрая му се обясни в стихове и призна, че изпитва чувства към него.

Накрая паркетния лъв каза, че той много рядко е плакал, а сега го е направил пред цялата страна. Следователно, това което е показал и изпитал значи е истинско.