Бориса Тютюнджиева предоволна от диетата си - стопи бузите!

Бориса Тютюнджиева се е взела в ръце и отново показва стройна фигура. Красавицата бе обвинена, че заради безкрайните купони и партита, но които ходи с половинката си Андрей Арнаудов тя е направила бузи и е добила пухкавост. Очилатият продуцент пък бил безкрайно доволен от наедрялото тяло на любимата си, защото така по-малко мъже се заглеждали в нея с недвусмислени мераци да му я отнемат.

Бясна на подмятанията из публичното пространство, манекенката решила да се приведе в нормална форма и е изхвърлила от менюто си храни, които й са любими, но водят до трупането на излишни килца. Дали наистина толкова лбързо е направила стройната си фигура или са играли и други модерни методи за моделиране на визията й не е ясно, но селфито й показва съвсем различен от доскорошния й образ. На снимката Бориса Тютюнджиева е почти издялкана откъм лице и фигура.

[caption id="attachment_426472" align="alignright" width="300"]Бориса Бориса Тютюнджиева се показа отслабнала и в отлична форма само за кратко време[/caption]

Подмятанията в социалната мрежа дори бяха по-.жестоки, а някои предположения клоняха и към бъдещо майчинство. Бориса Тютюнджиева обаче отрече да става скоро майка. Тя написа на страницата си във Фейсбук, че има няколко приоритети в бъдеще и дете не е сред най-близките й. Манекенката красноречиво заяви, че първо ще се захване да завърши и си вземе китап за висше от Американския университет, да участва в няколко рекламни фотосесии и едва в бъдеще да се замисли за дом, семейство и деца.

Припомняме, че Бориса Тютюнджиева стана гадже на продуцента Андрей Арнаудов малко след като участва в шоуто „Къртицата”. Двамата почти цяло лято обикаляха из Европа и различни екзотични дестинации, като слуховете дори носеха, че стягат и сватба. Красавицата обаче парира клюките, като обяви своите приоритети в близкото си бъдеще. Венчило и дом с опосума не бяха сред тях.