Брат ми имаше сериозни проблеми с алкохола

Гласувайте за статията

Проблеми с алкохола може да превърнат и най-хрисимия човек в чудовище

alk

Брат ми имаше сериозни проблеми с алкохола

Моят брат е добър човек, но преди три години претърпя развод, който малко го промени. Много проблеми му се насъбраха изведнъж, и той започна да пие. Никога не е имал проблеми с алкохола. Пийвал си е, но в границите на нормалното. Даже, сега като се замисля, преди пиеше по-малко и от мен. Сега, след една година борба с този проблем, той се е стабилизирал малко, но все още има какво да се желае. Подобрението го постигнахме с общи усилия. Родителите ми, приятелите му, аз и донякъде бившата му жена се обединихме в името на това да го накараме да не пие толкова. Той най-много преживяваше това, че тя се хвана с един по-млад и от него, и от нея и не му даваше да вижда децата. В началото всеки развод е така. После нещата се оправят, доколкото е възможно, но той просто не изчака, не прояви воля и нямаше сили да превъзмогне всичко, което му се струпа. Сега поне не пие толкова, вижда си децата, даже от време на време излизат с бившата му. Знам ли, може пък и на нея да ѝ дойде акъла и да се върне при него.

Голяма помощ му бяха капките Алкофитал. В началото, когато всичко беше още прясно и той пиеше повечко, аз му давах тайно от капките, които предизвикват непоносимост към алкохола. Няма да изпадам в повече подробности. Пиша това, защото съм обнадежден и виждам, че той е поел по правилния път. Споделям историята си, за да кажа на читателите на вашия сайт колко е важно във всеки един момент – и хубав, и лош, човек да има подкрепа от близките си.

Марин Асенов от Плевен

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар