Тачо на косъм от повторно изгонване от Къщата на Вип Брадър!

Тачо с превръща в най-скандалния играч от къщата на ВИП Брадър и е на косъм да изхвърчи оттам отново. Мъжът на Жени Калканджиева все по-трудно удържа мераците си да раздава своето правосъдие с юмруци. Довечера, както и преди това ще станем свидетели на вулкан от скандали, които предизвиква експанзивния мъжага, свикнал да става на неговото и като не го постигне да се саморазправя физически.

Но в основата на тях е отново неговата бивша любовница Зорница Линдарева. Нестабилната моделка сякаш непрекъснато танцува около Тачо и невидимо дърпа конците на интригите и на скандалите, а екс любовника й ги извежда в действие.

[caption id="attachment_426465" align="alignright" width="300"]Тачо Тачо мина всички граници и отново заплаши с бой[/caption]

Но заради тази нейна слабост да плете сплетни веднъж вече съпругът на Шестата по хубост в света изхвърча от къщата на ВИП-овете. Тачо удари шамар на Зорница Линдарева и заради проявената агресия Големия брат го отстрани от шоуто. Заради рейтинга обаче Тачо отново бе вкаран в играта, но сега се ползва с особен статут и съквартирантите винаги го наблюдават. След като Тачо се нахвърли на някого те, бързат да парират желанието му да удря и с шамари да решава спорове и проблеми.

Една от последните му схватки бе с танцьора Атанас Месечков. Наско бе избран заради една от мисиите на „Демокрация” да върти черпака в Къщата. Със задачата си на готвач той се справяше успешно, но заради проявена неблагодарност от страна на някои от съквартирантите той непрекъснато се цепи и изпада в лоши настроения. Това негово отношение никак не се харесва на Тачо и той реагира така, както си знае- с ругатни, обиди и дори и с желание за физическа разправа.

До това не се стигна, но Тачо продължава да блъска, ръси грозни думи и беснее. В основата обаче отново съзираме „ръката” на Зорница. Тя е тази, която продължава да подстрекава Тачо срещу Наско. Дали накрая Тачо отново няма да се обърне срещу нея и какво я очаква вижте тази вечер във ВИП Брадър.