Ще се изненадате от главните действащи лица в любовния триъгълник под покрива на ВИП Брадър

За капак на всичко случващо се във ВИП Брадър, се заформи любовен триъгълник.

Главните действащи лица в любовния триъгълник, който е на път да предизвика нов грандиозен скандал под покрива на ВИП Брадър, са Жени Калканджиева, Стефан Манов-Тачо и…Иво Аръков. Вероятно първият човек, за когото се сетихте след като ви изброихме първите двама герои от любовния триъгълник бе Зорница Линдарева, но този път тя не е замесена.

[caption id="attachment_426445" align="alignright" width="300"]Ще се изненадате от главните действащи лица в любовния триъгълник под покрива на ВИП Брадър Ще се изненадате от главните действащи лица в любовния триъгълник под покрива на ВИП Брадър[/caption]

От няколко дни насам актьорът Иво Аръков обръща специално внимание на Жени Калканджиева, възползвайки се пълноценно от факта, че е скарана с половинката си Тачо. Припомняме, че след като Тачо я нарече „тъпа, проста овца”, Жени Калканджиева заяви, че къса завинаги с него. Той направи отчаян опит да си я върне като я накара да ревнува, флиртувайки с Елена Кучкова. Съвсем очаквано стратегията му претърпя пълно фиаско, тъй като Жени Калканджиева на свой ред му върна със свалки с Иво Аръков. Стигна се дори до там, че тя се отдаде на нежността на ръцете му. Жени Калканджиева легна почти без дрехи, за да й направи Иво Аръков масаж. Разбира се този факт не остана незабелязан от Тачо и го накара да остави набързо за останалите жени под покрива на ВИП Брадър.

Стефан Манов не успя да сдържи нервите си и предупреди Иво Аръков да остави жена му на мира. Той подчерта, че ако актьорът си позволи да я докосне още веднъж, ще стане страшно. За никого не е изненада фактът, че Тачо не посмя да потърси сметка от Жени Калканджиева за близостта й с Иво. От началото на участието им във ВИП Брадър, шестата по красота в света неведнъж демонстрира надмощието си в отношенията помежду им. Тачо помоли Жени Калканджиева да се сдобрят, подчертавайки, че съжалява за грозното си поведение, пише pik.bg.