Любо Нейков се влошава

Любо Нейков се влошава
5 (100%) 1 vote

Любо Нейков ще се оперира до дни

Наднорменото тегло на Любо Нейков е причината за редица здравословни проблеми, които го измъчват. Осен от високо кръвно налягане, актьорът се оплаква и куп други болежки, причината за които е именно теглото му. През последните няколко седмици здравословното състояние на актьора се е влошило. Причина за това са разширените вени, от които той страда.

Неслучайно в повечето от кадрите в „Комиците“ Люби Нейков стои на стол. Причината за това е, че той не може дълго време да стои прав. През последните седмици долната част на краката на Любо Нейков започнала да се втвърдява повече от обикновено.

Любо Нейков

Любо Нейков ще оперира вените си

Не само дискомфорта, но и силната болка са причината комикът да потърси медицинска помощ. Той се е консултирал с хирурзи от няколко столични клиники и до дни ще се подложи на операция. Специалистите са предложили на Любо Нейков да се възползва от най-новия метод за лечение на разширени вени, а именно лазерна операция.

Ако Любо Нейков не се подобри след нея, тогава ще се наложи по-сериозна хирургическа интервенция. Манипулацията не изисква престой в болницата. До дни Любо Нейков се подложи на лазерната операция.

Освен проблема с разширените вени, високото кръвно налягане също създава проблеми на комика. Люби Нейков е качил още няколко килограма само за няколко седмици. Според запознати, обичаният актьор вече тежи 150 кг.

За съжаление Любо Нейков не успя да се пребори с този проблем и вместо да намали теглото си, килограмите му се повишават драстично. Актьорът и в момента е на диета. Той е притеснен за здравето си и този път е твърдо решен да отслабне, пише Всеки ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар