Топ 5 на най-скандалните изцепки на Албена Вулева

Топ 5 на най-скандалните изцепки на Албена Вулева
3 (60%) 2 votes

Албена Вулева има скандален имидж не само заради предаването „Сигнално жълто“

Албена Вулева безспорно е участникът с най-скандална репутация в този сезон на ВИП Брадър. Блондинката дължи скандалната си слава не само на предаването, което води, но и на своето собствено поведение извън ефир.

Преди няколко години Албена Вулева взриви обществото с предизвикателната фотосесия, която засне на жълтите павета непосредствено пред парламента. Но освен с тази своя изцепка, Албена Вулева си спечели скандален имиджи и с редици други свои изцепки.

Малцина са тези, които знаят, че преди 4 години Албена Вулева е ударила пешеходец с автомобила си. Инцидентът се е случил на оживения столичен булевард „Александър Стамболийски“. Албена Вулева изпреварила колоната от чакащи автомобили на светофара и в този момент ударила пресичащия булеварда пешеходец. За щастие пешеходецът се разминал с леки травми.

Албена Вулева

Албена Вулева ударила с автомобила си пешеходец

Както вече стана ясно, Албена Вулева се е появявала в Народното събрание в неособено прилично облекло. Това разкри Венета Райкова, която заяви, че се Албена Вулева е носела розово бельо под прозиращия си бял панталон.

Скандалната Албена Вулева си позволи да предизвика дори Слави Трифонов. Шоументът я заля с халба бира пред очите на десетки представители на хайлайфа у нас. Това се случи по време на светско мероприятие на морето. От тогава враждата между двамата не е тайна за никого.

След влизането на скандалната блондинка във ВИП Брадър тръгна слух, че тя си пада по представителки на нежния пол. Това твърдение беше подкрепено от хора, които твърдят, че са станали свидетели на ласките, които Албена Вулева си е разменяла с партньорките си. Именно предпочитанието й към представителки на нежния пол е причината тя да отказва да дари приятеля си с дете.

Венета Райкова припомни и скандала с Албена Вулева от преди няколко години, когато жълтата преса гръмна с вестта, че водещата на „Сигнално жълто“ е била хваната да краде в столичен хипермаркет.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар