Калина Крумова лъсна в скандално видео

Калина Крумова лъсна в скандално видео
3.75 (75%) 4 votes

Калина Крумова е участник в горещ видео клип

Бившата депутатка Калина Крумова лъсна във видео компромат. Чаровната бивша народна представителка се слави със страстта си към спортисти. Младата надежда в родната политика имаше връзка с Красимир Балъков, която продължи няколко години, както и с треньора на националния ни отбор по волейбол.

Но преди връзките си с тях, още докато е била в родния си град, Калина Крумова имала връзка с прохождащ футболист от „Черноморец“. В дома на бъдещата футболна звезда е заснето скандалното видео с участието на палавата Калина Крумова.

Калина Крумова

Троянеца изнудва Калина Крумова

Незнайно по какъв начин скандалното клипче е попаднало в ръцете на мафиота Георги Николов, по-известен като Троянеца. Той е най-известният сводник в Бургас. Клиенти на дамите, които работят за Троянеца, са предимно известни политици. В личния компютър на мафиота има десетки скандални клипчета, в които редица известни български депутати са заснети в компрометиращи сцени. Сред тези файлове е и файлът с видеото, в което участва Калина Крумова.

Троянеца е известен като най-големият враг на Митьо Очите. В момента той е в затвора, но въпреки това е намерил начин да се свърже с Калина Крумова, научи Хот арена. Мафиотът поискал от бившата депутатка откуп от 50 000 лева за видеото, с което разполага.

Именно това е причината Калина Крумова да напусне „България без цензура“ преди изборите. Тя се уплашила, че мафиотът може да всеки момент да извади наяве компромата срещу нея. Затова Калина Крумова предпочела да се оттегли и да се не се шуми много около нея.

Преди време тръгна слух, че тя има връзка с Валери Симеонов. Политикът отрича тези твърдения и дори заведе дело срещу медията, която разпространи информацията, че той има връзка с Калина Крумова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар