Глория трябвало да замине за САЩ, тъй като Мая Илиева разбрала за връзката й с ГлавнияГлория била буквално прокудена в САЩ по заръка на Георги Илиев

Глория избягала в САЩ заради Георги Илиев. Примата на поп фолка трябвало по най-бързия начин да потегли за страната на неограничените възможности, след като съпругата на Главния - Мая, научила за връзката им. Случката се разиграла през 1998 година, а запознати издават, че лично покойния бос на ВИС се заел да прокуди любовницата си в далечния континент.

[caption id="attachment_426403" align="alignright" width="300"]Глория била прокудена в САЩ от Георги Илиев Глория била прокудена в САЩ от Георги Илиев[/caption]

Причината? Жоро Илиев побеснял, когато научил, че именно Глория се е постарала жена му да научи за аферата им. Публична тайна е, че певицата и ъндърграунд боса имаха бурна авантюра в края на 90-те години на миналия век. И докато Илиев винаги гледал на изпълнителката само като на развлечение, Глория имала съвсем други планове.

Певицата се виждала вече като новата госпожа Илиева и била готова на всичко, за да разведе любовника си. Точно заради това се постарала Мая Илиева да научи за аферата им. Това в крайна сметка се случило, но резултатът не бил какъвто си го представяла Гло. Мая успяла да преглътне обидата и да прости на неверния си мъж.

Който пък побеснял от действията на любовницата си. За наказание Георги Илиев уредил Глория и мъжът й Илия Загоров да изчезнат от България и да заминат за САЩ, уж на турне. Което продължило с месеци, докато Мая се успокои, научиха от vsekiden.com. При връщането си в България Глория се опитала да поднови връзката си с шефа на ВИС, но той така и не пожелал да й прости факта, че се е разприказвала.

И категорично отказал да има каквото и да е общо с нея занапред.