Жени Калканджиева и Тачо се скъсват да сънуват Бойко Борисов!

Жени Калканджиева и съпруга й Тачо всяка нощ сънували лидера на партия ГЕРБ в Къщата. Това признаха и някои от останалите съквартиранти. Естрадната прима Йорданка Христовна, джаз иконата Камелия Тодорова и комика Влади Въргала също се „оплакаха”, че Бойко Бирисов често населява нощните им сънища. В това съпругът на Шестата по хубост в света не съзря някакъв знак, а по-скоро странен блян и вероятност Бойко Борисов да има някакъв огромен проблем.

Нощните кошмари на звездите не са това, в което се превръщат те в дневната част на денонощието. Къщата на ВИП Брадър непрекъснато се тресе от интриги, предателства и кавги.

[caption id="attachment_426386" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева и Тачо се сцепват да сънуват Бойко Борисов[/caption]

Мъжът на шефката на модна агенция „Визаж” бе един от най-ярките дразнители в къщата. Но неговот място зае майката на скандалната водеща Албена Вулева. Людмила Захажаева е „тръв в очите на останалите” и непрекъснато ги изправя на нокти. Тя намира точните думи и подрежда всеки според това, което заслужава. Според клюката Людмила Захажаева, която прекрачи прага на Къщата като гост има задача да създава скандали и непрежение в къщата.

На тази база продуцентите й обещали да й броят голям хонорар. Устатата рускиня успешно се справя с тайната миися и засега отлично заработва всеки един лев, който ще й броят заради неприязънта на останалите съквартиранти в Къщата „Образцов дом”.

Преди да влезе обаче тя оплю не само предаването и Нова телевизия, но и бе категорично против щерка й да се излага пред лицето на България. После не само се примири с това, ами и присърце прие новата си роля срещу съответното заплащане, разбира се. Тя на няколко пъти тотално вбеси емоционалния Тачо, който бе изгонен един път, защото удари шамар на бившата си любовница Зорница Линдарева. Въпреки че двете Вулева-Захажаева бяха на няколко пъти елиминирани за изгонване от съквартирантите си заради снижена лична хигиена