Първата годишнина на Петко Димитров и Яна Акимова бе невероятна!

Първата година от брака им отбелязаха бизнесмена Петко Димитров и съпругата му, танцьорката Яна Акимова. Двамата заминаха на романтична екскурзия в столицата на Великобритания – Лондон. Танцьорката изглежда по-пленителна отвсякога, въпреки че наскоро роди син на любимия си.

Там семейство Димитрови посетили един от най-големите танцувални фестивали. Петко Димитров възхитен призна, че за първи път вижда подобно чудо и останал очарован и пленен от красотата на танца и на участниците в конкурса.

[caption id="attachment_426378" align="alignright" width="300"]Петко Димитров Петко Димитров и Яна Акимова са все така влюбени[/caption]

Те успели да посетят няколко забележителности, които са безспорни символи на града. Една от тези атракции на английската столица е небезизвестното око на Лондон. Това е най-високото виенско колело , построено в началото на новото хилядолетие през 1999 година. То се намира на един от бреговете на Темза. Съоръжението е било конструирано пред бившия Купол на откритията. И до 2006 година е най-голямата конструкция от този род в света.

Другата забележителност, която успели да посетят звездното семейство е Бъкингамския дворец. Безспорният символ на монархическата власт на Острова била една от безспорните монументи, която изключително много допаднала на семейството. Двамата успели и да се разходят и из друга забелижителност на Лондон, а именно Хайд Парк. Сред зеленината и цветните алеи на парка и езерото с лебедите влюбените Петко Димитров и Яна прекарали часове. Те се насладили и на двете арки в него – Триумфалната и Мраморната.

След което семейството вечеряло в луксозен ресторант в Лондон. Двамата се оплакаха, че от обиколката получили дори и мускулна треска.

В столицата на Острова те не успели да се поглезят с шопинг, но все пак си накупили голям брой сувенири. След като се прибрали в България двамата си подарили памучни изделия. Според вещите в знаците на първата годишнина, която е позната като памукова сватба младоженците трябва да си разменят неща от памучна материя. Това може да е луксозно постелечно бельо, тениска с името на другия, луксозни хавлиени кърпи и други аксесоари, в които непременно да присъства и памука.