Марта Вачкова залага много на тази диета за отслабване!

Марта Вачкова пое трудна битка. Тя й е поредната й в живота, но врага в случая е нейното извънгабаритно тяло. Марта Вачкова отдавна е обявила война на излишните си килограми, но в тази битка тя все още не е победител. Ужасните диети и режима й на хранене досега не й помогнало да се отърве от излишните си килца.

Позната е страстта на комедийната актриса да се излага на слънчевите лъчи и морския бриз така, както майка я е родила. Но това не е сред най-приятните гледки на снимките й на по различните таблоиди.

Но безкрайните диети, които се е подлагала досега просто временно и само донякъде са стопявали килограмите й и после на принципа на йо-йо ефекта те отново са се връщали и то в по-голямо количество.

[caption id="attachment_426368" align="alignright" width="297"]Марта Вачкова Марта Вачкова обещава този път да отслабне[/caption]

Но последната й диета наистина й докарал жадувания резултат. С нея чаровницата наистина започнала да стопява мазнините, като едновременно с това организма не се лишавал от най-необходимите калории и полезни вещества.

Сутрешната закуска на бившата водеща на „Жените говорят” включвала сусамен тахан и купичка пчелен мед. Не е тайна, че медът сам по себе си също регулира теглото и топи успешно килца..

Диетата на дъщерята на незабравимия Григор Вачков включвала още салати, млечни продукти, не тлъсто месо, но без да е пържено, а само пречено и варено. От менюто й се изключвали тестени и сладки неща, както и пържено и панирано. Ако все пак я „напънало” да си похапва сладко Марта Вачкова си отчупвала парченце натурален шоколад.

Марта Вачкова много искала да е в перфектна форма, когато посрещне новата 2015 година. Не е тайна, че Марта Вачкова иска трайно да се събере със старата си студентска любов Владо Пенев. Те дори искали да се оженят като студенти, но пътищата им се разделили. Но и до днес двамата са добри приятели и си помагат във всичко. Нямат и сериозни връзки край себе си и са решили, че ако в близките десет години не срещнат подходящия човек, да се вземат на стари години.