Владимир Путин страда от рак на панкреаса, гръмнаха световни медииВладимир Путин иска да превърне Русия в империя преди да напусне този свят

Владимир Путин е болен от рак! Новината гръмна буквално преди няколко часа и за нула време обиколи медиите в целия свят. Според американският вестник "Ню Йорк поуст" президентът на Русия е болен от тежка форма на рак, за който лечение няма. Според изданието руският държавен глава страда от рак на панкреаса, който е сред най-смъртоносните форми на заболяването. И от който изходът в почти 100% от случаите е фатален.

[caption id="attachment_426364" align="alignright" width="300"]Болен ли е от рак Владимир Путин? Болен ли е от рак Владимир Путин?[/caption]

Новината за болестта на Владимир Путин звучи още по-смущаващо предвид факта, че слух за болестта му се появи още преди няколко месеца в медиите в Полша и Беларус. Пресата тогава разтръби, че руският президент се лекува от рак, но на гръбначния мозък. Заради което се е лекувал при възрастен доктор в Източна Германия, с когото се е срещнал за пръв път още преди десетилетия, когато е бил служител на КГБ и е бил в Дрезден.

Според запознати въпросният лечител използвал различни методи на лечение, в това число и курсове инжекции със стероиди, за да подобри състоянието на държавника. 84-годишният лекар обаче се отказал да лекува Владимир Путин, тъй като заради напредналата си възраст не се чувствал комфортно да пътува толкова често до Русия и обратно до Германия.

Освен това възрастният мъж се чувствал притеснен от прекалените мерки за сигурност, задължителни за важния му пациент. Към момента от Кремъл липсва какъвто и да е коментар за слуховете за здравословното състояние на Владимир Путин. Някои негови действия обаче озадачиха хората и ги накараха да се съмняват, че в спекулациите за болестта има известна доза истина.

Припомняме ви, че Владимир Путин изненада всички с решението си да си вземе тридневен отпуск и да прекара рождения си ден далеч от столицата Москва. Нещо, което се случва за пръв път от 15 години, предават от Агенция ПИК.