Алкохолът е най-големия враг на любовта

Алкохолът е най-големия враг на любовта
2 (40%) 1 vote

Алкохолът постави на изпитание любовта ми към моя приятел

alkoМоят приятел имаше доста сериозни проблеми с алкохола. Пиеше много, вършеше глупости след това, дори веднъж ми изневери. Ние сме заедно с него от 3 години и аз не знаех какво да правя. Мислех да го напусна, защото ми беше омръзнало да съм нащрек и да не знам какво ще последва след като е пил. Останах с него, и не съжалявам. Сега разбирам, че не сгреших, защото повярвах в него и му дадох шанс. И освен това – алкохолната му зависимост беше временна.

Като всичко, което се случва в този живот, и това беше проблем, с който трябваше да се справим заедно. Хубавото е, че той осъзна, че няма начин да продължава по същия начин и живота му да е наред. В момента в който му предложих да му помогна, той ми каза, че в името на нашето бъдеще ще се откаже от алкохола. Знам, че звучи високопарно, но истината е, че вече 5-ти месец той прави всичко възможно, за да не пие така, както преди. За тази цел аз му поръчах капките Алкофитал, които при взимането правят така, че човек да не може да пие алкохол. И тези капки той ги взима вече втори месец. Откакто поръчахме този билков продукт, той не само намали пиенето, а вече дори пропуска купони и запивания с приятели. Алкохолът никога не е бил на първо място за него, но сега направо го избягва. Не знам колко дълго ще продължи това. предпочитам да не се замислям, а да правим каквото е необходимо, пък да става каквото ще.

Цветанка Борисова от Пловдив

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар