Генка Шикерова изглежда в перфектна форма

Генка Шикерова се появи в идеална форма в bTV след раждането на втората си рожба.

Повече от очевидно е, че майчинството й се отразява перфектно. Макар, че тв водещата роди втората си дъщеричка Кая едва преди три месеца, тялото й е в перфектна форма. Пред колегите си в медията Генка Шикерова била категорично, че не е правила нищо специално, за да си върне формата от времето преди втората бременност. Изненадващо за всички (тъй като е всеизвестен фактът, че журналистката е работохоличка), Генка Шикерова заявила пред колегите си, че в момента няма възможност да се върне на работа.

genka_shukerova2

[caption id="attachment_426310" align="alignright" width="300"]Генка Шикерова изглежда в перфектна форма Генка Шикерова изглежда в перфектна форма[/caption]

genka_shukerova1Тя все още не е мислила по този въпрос, но е категорична, че няма да е сега, въпреки непрестанните настоявания на шефовете на медията. Генка Шикерова е изключително щастлива от факта, че може да се отдаде на майчинството и може да обърне повече внимание на 3-годишната си дъщеря Александра покрай новородената си рожба. От известно време насам Генка Шикерова може да се похвали с нова придобивка. След като подпалиха за втори път личния й автомобил, тя вече е горд собственик на ново возило. Журналистката от bTV се вози в ново „Пежо”, пише pik.bg, цитирайки „Час Пик”.

За разлика от Генка Шикерова, която е повече от очевидно, че няма никакви проблеми с излишните килограми, актьорът Любо Нейков далеч не може да се похвали с подобно щастие. Той за пореден път застрашава здравето и живота си, тъй като битката му с излишните килограми отново претърпя пълен крах. При все, че Любо Нейков непрестанно се подлага на различни видове скъпи диети, ефектът е почти нулев. През лятото той спазва стриктно диетата на Алла Пугачова, а след това заложи на диетата на Петър Димков, но резултатите бяха повече от отчайващи. Към днешна дата Любо Нейков е заковал твърдо 150 килограма. Специалисти са категорични, че множеството излишни килограми заплашват сериозно здравето и живота му.