Ана Баракова определи протестите срещу нея като „психически тормоз”

Скандалната депутатка Ана Баракова сътвори нова изцепка.

Едва 34-годишна, Ана Баракова стана един от 240-те народни представители, след като бе избрана преференциално от името на ББЦ (вече БДЦ) в Пловдив. Тя бе на фаталното 13-то място в листата, какъвто бе и номерът на БДЦ в интегралната бюлетина. Именно този факт породи редица съмнения, че Ана Баракова е влязла в парламента по грешка. Структурата на БДЦ в Града под тепетата настоя тя да се оттегли, но Ана Баракова обяви, че остава депутат и ще е независима.

[caption id="attachment_426279" align="alignright" width="300"]Ана Баракова определи протестите срещу нея като „психически тормоз” Ана Баракова определи протестите срещу нея като „психически тормоз”[/caption]

Клетвата й в 43-то Народно събрание бе съпроводена с протест срещу нея. Тя обаче не се трогна от този факт и сътвори поредната си изцепка, заявявайки, че протестите са психически тормоз. Веднага след това побърза да подчертае, че се чувства изключително добре като депутат. Освен това Ана Баракова определи протеста като агресия, която е започнала още от самото начало на избора й за депутат и продължава и до момента. Тя категорично отказа да коментира това, което е преживяла. Ана Баракова подчерта, че тези протести не са в състояние да я откажат от депутатското място в новия парламент.

Тя дори си позволи да реагира остро на журналистите, задали й въпроса дали протестите могат да я откажат от депутатското място, заявявайки, че не вижда логика в този въпрос. Относно „тези хора”, както се изрази депутатката, тя твърди, че е предприела мерки и се е обърнала към съответните компетентни органи. Нещата, за които тя твърди, че са й се случили след избора й за депутат, тепърва ще бъдат подложени на разследване.

Ана Баракова бе категорична, че хората, които са протестирали вчера срещу нея, не я познават. Тя твърди, че я познава само нейният работодател, за който е работила в училището. При все, че бе в последните редици на парламентарната зала, Ана Баракова твърди, че е била много добре приета още в първия си работен ден като депутат, пише pik.bg.