Наско Месечков е претърпял жестоко насилие като малъкНаско Месечков отказва да говори за случката заради страх от съжаление и присмех

Наско Месечков крие тежка травма от тийнейджърските си години. Приятели от детските години на танцьора разкриват, че като малък той е преживял насилие от мъж. Случката се разиграла когато Наско Месечков бил на 17 години, но участникът във ВИП Брадър упорито не разказва пред никого за преживения от него ужас. Дори и родителите му не са наясно какво се е случило със сина им, разкриват започнати.

[caption id="attachment_426268" align="alignright" width="300"]Наско Месечков крие тежка тайна Наско Месечков крие тежка тайна[/caption]

Наско Месечков категорично не искал за случилото се да се разбира, тъй като се боял от присмеха и съжалението в очите на хората, които би събудила историята му. Поради тази причина танцьорът не се е оплакал и в полицията. Още повече, че с насилника си той се срещнал в онлайн сайт за запознанства. Където си направил профил още като тийнейджър, при това с цел да се запознае с хора от неговия пол, твърдят от Агенция ПИК.

Именно това му изиграло лоша шега, тъй като един от мъжете, с който се запознал в такъв сайт, му посегнал. Любопитното е, че в детските си години Наско Месечков контактувал единствено и само с момичета. Докато връстниците му ритали футбол и играели с колички, звездата от "Денсинг Старс" предпочитал да скача на ластик заедно с момичетата.

Не е ясно дали грозното посегателство или пък приятелството с момичетата се е отразило на ориентацията на танцьора. За когото Евгени Минчев упорито твърди, че си пада по мъже. Самият Наско Месечков не скри, че е имал интимни контакти не само с жени, но и с представители на собствения си пол, но категорично не се определя като хомосексуалист.