Ледената кралица Жени Калканджиева падна твърде ниско!

Съквартирантите в Къщата на Вип Брадър не можаха да повярват на очите си, когато ледената кралица Жени Калканджиева падна толкова ниско, че се унизи пред Тачо. Съпругата на Стефан Манов стана за резил, но този път не по вина на мъжа си, а по своя собствена.

Никой не искаше да приеме, че след публичната гавра и обиди на Тачо, Жени Калканджиева ще се остави да бъде манипулирана отново, но това е факт. Припомняме, че преди няколко дни Тачо вдигна под тревога Къщата и направи за смях жена си, само за две бири.

[caption id="attachment_426245" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева сама срина авторитета си[/caption]

Тачо наричаше Жени Калканджиева с "мили" епитети като тъпачка, глупачка, най-големия тъпунгер, който е виждал през живота си и още куп "ласкави обръщения". И то само, защото Жени Калканджиева го бе ощетила откъм бирената дневна дажба.

Тогава, под влияние на съквартирантите и най-вече на собственото си достойнство, шестата по хубаст в света се зарече повече да не проговори на Тачо и нещо повече - да се разведе с него още щом кракът й стъпи извън Нови хан. Е, това обаче не стана.

Жени Калканджиева постъпи така, както би направила всяка влюбена, но глупава жена. Днес тя се остави на умилкването на съпруга си, който отново бе видимо махмурлия и... му прости.

"Стига, ма! Нали знаеш, че те обичам. Стига се дърпа! Обещавам, че никога повече няма да ти се развикам, докато сме в предаването", това бяха безумните думи на Тачо, които не на шега втрещиха съквартирантите. Жени Калканджиева обаче вместо да го отреже, му се зарадва. И официално му прости.

"Тя полудя. Как е възможно това унижение?! Чухте ли го какво й каза - че нямало да я обиди докато е в Къщата. Ами извън нея?! Този мъж скоро ще отиде по-далеч и ще й посегне, но аз я предупредих", коментираше потресената Людмила Захажаева, но Жени Калканджиева не щеше и да чуе - явно омагьосана от този, който й сложи рога пред цяла България, а после я нахока в ефир.