Мария и глезотиите й вече минаха всички граници!

Цели десет бона хвърля за кучетата си поп фолк дивата Мария. Миньончето отглеждало в просторния дом на милионера Християн Гущеров няколко четирикраки от различни породи. Най-възрастни, на годините на дъщеря й Марая били двете малки кученца от породата чихуахуа-Марая и Бижу.

Най-много певицата от „Пайнер” се притеснявала от огромния санбернар. Кучето се казвало Аксел. Той бил подарък на щерка й Марая от милионерския наследник Християн Гущеров, тъй като тя много искала да има този грамаден пес. В момента санбернара тежал сто килограма и щял още да нараства и на ръст и на тегло. След като при тях пристигнал санбернара, Християн довел още едно куче. Това бил ирландският сетер с родословно дърво. Последното куче което купил от зоомагазин 26-годишния Гущеров бил йоркширския териер.

[caption id="attachment_426240" align="alignright" width="300"]Мария Мария става все по-неуправляема[/caption]

Пухкавият домашен любимец струвал хилядарка и той бил поредното подарено куче на Мария от нейната половинка. Всички животни в дома им били зачислени на Мария да се грижи за тях, а някое разболее ли се тя трябвало да го обслужва като болен човек.

Именно за тези пет кучета на месец певицата Мария отделяла десет бона от семейния бюджет. Парите отивали за хубава кучешка храна, за кучешки аксесоари, както и за ваксини за обезпаразитяване и за посещения при ветеринарните доктори. Мария признала, че домът им се е превърнал в истинска менажерия и тя повече не искала кучета у дома си. "Горкият Гущеров, взех му здравето", изцвилила съвсем изтрещялата, но доволна Мария.

Малката Марая била силно привързана към малкия, пухкав и изключително забавен йорскширкски териер. Кученцето се отличава с любвеобилен и весел нрав и я следвало навсякъде из жилището, където и да отиде. Известно е, че мъника силно се привързва към стопаните си е готов да направи всичко, което те поискат от него. Винаги е готов за ласки и игри.