Благой Георгиев се показа като същински турчин към Христина!

Да не води гаджетата си в къщи, пред децата е забранил Благой Георгиев на бившата си половинка Христина Витанова. Той категорично й заявил любовниците й да не отиват в къщата и неговите хлапета да не ги гледат, както и да не запознават с тях. Което си е чисто изнудване, на фона на неговите изневери.

Играчът на руския тим „Рубин” от Казан бил повече от категоричен в забраната си към жена си . В противен случай той я заплашил, че ще отнеме къщата, която й остави в Горна баня, както и двете си деца . Освен огромната къща, той й остави и две от своите коли- немския автомобил „Ауди” и „Порше”.

[caption id="attachment_426235" align="alignright" width="300"]Благой Георгиев Благой Георгиев постави страшен ултиматум на Христина[/caption]

Татуираният футболист й дал карт бланш да се среща с когото си иска, но това да става в хотели или в техните домове, но циркове и гнусни сцени пред лицето на децата да не правят.

Христина нямала никаква възможност да не се съобразява с изискванията на мъжа си. Тя била без образование, само с гимназия, нямала и ден трудов стаж, нито средства. Ако не изпълнила заповедите на Благо тя трябвало да отиде да живее в гарсониерата на родителите си, заедно с тях. А Благой щял да си прибере при себе си малкия Давид и щерката Йоана.

Припомняме, че из публичното пространство се завъртя информацията, че преди да стане половинка на футболиста Христина е била момиче на повикване. След като стана двойка с Благо тя му роди две деца. През това време мъжа й изобщо не беше верен, а стана известен не с играта си на терена, а с креватите, през които премина. Преди да стане баща на първото си дете Благо завъртя афера с поп фолк дивата Лияна.

След като бившата гимнастичка му прости забежката и той се върна при нея, Благо се захвана с бившата годеница на милионера Ицо Стоте манекенки. Двамата с Биляна Евгениева се запознаха в столична дискотека и после уловени да се целуват на оживен столичен булевард.

Еротичната моделка стана причина Благо и Христина окончателно да се разделят, но той добре обезпечи жена си и децата си. Последната тръпка на шавливеца, в която той го раздава много влюбен е 18-годишната ученичка Куини-Алис Николова. Той вече я е запознал с щерка си Йоана.