Десислава отчаяно иска дете, но Зарко се дърпа! Защо ли?!

Поп фолк дивата Десислава призна, че иска второ дете от приятеля си ММА боецът Светлозар Савов. Той обаче незнайно защо се опъва. А това трови душата на певицата. Гласовитката обмисляла варианта и къде да живее. Мускулягата искал неговата любима до отиде при него и да живее в Русе, откъдето е той, а тя желаела двамата да останат в София.

Преди известно време Десислава живееше в Пловдив,но от едно известно време се премести в столицата заедно със сина си Майки. В предаването „Търси се”, където беше гост певицата каза, че приятелят я обича и иска двамата с нейния син да живеят при него в родния му град. Въпреки че това е дилема, изпълнителката е категорична, че най-вероятно ще се съгласи да отиде да живее при него в Русе.

[caption id="attachment_426229" align="alignright" width="269"]Десислава Десислава иска дете от Зарко, но той още се дърпа[/caption]

Въпреки че в публичното пространство двамата ту ги разделяха, ту ги събираха отново спортягата и поп фолк дивата са заедно вече три години и много се обичат. Светлозар Савов признава, че за него Десислава е естествена и искрена. Той се чувствал дори по-зрял и мъдър от нея, тъй като певицата била много емоционална.И отново виси въпросът защо не иска дете от нея-

Десислава пък призна пред водещите на „Търси се”, че въпреки сериозната разлика в годините Зарко й давал сили и увереност, защита и подкрепа. Тя била израснала в семейство с непрекъснати раздори и конфликти, физическата саморазправа също не била непозната в него и затова искала да има мир, хармония и спокойствие. Все неща, които тя откривала у своя любим ММА боец Зарко.

В момента Десислава е ментор в музикалното шоу „Гласът на България”, а боецът е разделен от любимата си и е на състезание. Двамата планират в най-скоро време да разрешат проблема с жителството и да очакват заедно новия член в семейството си.