Гълъбин Боевски е виновен за самоубийството на Златко ГеневЗлатко Генев е бил принуден да се самоубие, за да не издаде хората зад Гълъбин Боевски

Гълъбин Боевски е свързан със смъртта на Златко Генев, по-известен като Златко Културиста? По тази версия работят специалните служби, които разследват странното самоубийство на Културиста, който си тегли куршума на 30 септември тази година. Генев също е известен в ъндърграунд средите като виден преносвач на кокаин.

[caption id="attachment_426224" align="alignright" width="300"]Гълъбин Боевски замесен в смъртта на Златко Генев? Гълъбин Боевски замесен в смъртта на Златко Генев?[/caption]

Това е и причината органите на реда да се съмняват, че смъртта му не е случайна и самоубийството му е инсценировка, за да се прикрият истинските извършители, научиха от vsekiden.com. Трагедията се е разиграла в стрелбището, което се намира към фитнес залата The Gym. Вместо да се упражнява на мишените обаче, Културиста насочил пистолета към главата си и дръпнал спусъка. Малко по-късно мъжът почина във Военна болница без да дойде в съзнание.

Органите на реда незабавно са започнали разследване на инцидента, а основната им версия е, че наркотрафикантът е бил принуден да си тегли куршума от хора, стоящи много над него и Гълъбин Боевски. Които са искали да си гарантират, че той няма да пропее пред полицията и да им издаде важна информация.

Както знаете, малко след като избяга от затвора в Бразилия, Ганев е бил привикан на разпит в МВР, а униформените са опитвали да изкопчат от него данни за българите, които се занимават с трафик на кокаин и са на високи позиции.

Нещо повече, един от най-големите финансисти на пратките с кокаин от Южна Америка за Европа е бил във фаталната фитнес зала в същата сутрин, в която Културиста се самоуби. И малко след като проехтял изстрелът, напуснал мястото тичешком.