Борислава Латинова, която нагло излъга за обиска от полицайката, е замесена в обир на апартамента на Малък ТошкоБорислава Латинова изнесла от дома на Славков лаптоп, плазмен телевизор и още куп ценни вещи

Борислава Латинова е обрала дома на Тодор Славков! Студентката, която най-нагло излъга, че е била неправомерно обискирана и унижена от полицайка, също има опит в криминалните дела, досущ като гаджето си. С когото всъщност са обрали апартамента на внука на Тодор Живков. Случката се е разиграла преди около две години, а единствената причина срещу наглата студентка да няма обвинение, е липсата на доказателства.

[caption id="attachment_426180" align="alignright" width="300"]Борислава Латинова и гаджето й Борислава Латинова и гаджето й[/caption]

Самият Тодор Славков обаче е убеден, че именно Борислава Латинова и гаджето й - Георги Халачев, са го обрали. Оказва се, че преди години Малък Тошко и Халачев са се познавали и то доста добре. В един момент Георги помолил Славков да го пусне да пренощува в апартамента му в комплекс "Макси", тъй като се бил скарал с родителите си и нямало къде да отиде.

Славков се съгласил и му дал ключовете, а Халачев незабавно се настанил там, при това заедно с Борислава. След няколко дена, когато синът на Иван Славков се върнал в дома си, заварил потресаваща гледка. Двамата се били изнесли, като заедно с тях отмъкнали лаптоп, плазмен телевизор и още цял куп ценни вещи. Естествено, Тодор Славков незабавно поискал обяснение от Халачев, който го излъгал, че бил повикал две проститутки, които най-вероятно са го обрали, разказват близки до Славков.

Внукът на бившия първи обаче се усетил как точно стоят нещата. И макар да не викнал полиция, бил убеден, че са го ограбили именно Георги и Борислава. И съответно спрял да комуникира с тях, научиха от vsekiden.com.