Мартин Иванов-Данона проговори за Ана Баракова

Мартин Иванов-Данона проговори за Ана Баракова
5 (100%) 2 votes

Мартин Иванов призова Ана Баракова да напусне парламента

Мартин Иванов, по-известен с прякора си Данона проговори за Ана Баракова, която бе избрана за народен представител в 43-то Народно събрание благодарение на преференциалния вот.

Мартин Иванов е категоричен, че не е следил Ана Баракова, както тя твърди. Нещо повече, той дори подчертава, че не е бил в Пловдив във времето, в което тя твърди, че е била следена.
Той оприличи случая с Ана Баракова като аналогичен на този на студентката Борислава Латинова, за която стана ясно, че лъже.
Мартин Иванов призова и Ана Баракова да спре да сипе лъжа след лъжа, тъй като и без това достатъчно се е изложила.
Според Иванов, зад Ана Баракова стои определен субект, но отказа да посочи точно име.

Мартин Иванов призова Ана Баракова да напусне парламента

Мартин Иванов призова Ана Баракова да напусне парламента

Припомняме, че скандалните обвинения на Ана Баракова стигнаха до там, че тя обвини Мартин Иванов-Данона, че е откраднал „сладкото й котнеце”.
На свой ред Мартин Иванов призова скандалната новоизлюпена депутатка, ако има претенции към него да ги отнесе към компетентните органи.
Депутатът от ББЦ е категоричен, че Ана Баракова си е позволила да каже твърде много неща по негов адрес и поради тази причина би трябвало да сезира съответните институции за това.
Той обаче твърди, че на този етап няма да го направи. Според Мартин Иванов не сега е моментът, тъй като пловдивчанката вече се ползва с депутатски имунитет.
Депутатът от редиците на партията на Николай Бареков посочва, че за него темата „Баракова”, е приключила.
Мартин Иванов обаче е на мнение, че ако тя все пак уважава избора на пловдивчаните, които са гласували за нея, трябва да напусне 43-то Народно събрание.

В заключение Мартин Иванов посочва, че поведението на Ана Баракова е режисирано от някой от опонентите на „България без цензура”, които правят всячески опити да дискредитират партията, пише pik.bg.
По-рано обаче Ана Баракова обяви, че ще напусне редиците на ББЦ и ще стане независим депутат, а малко след това стана ясно, че възнамерява да прави нова партия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар