По-добре да бях умрял, отколкото да продължавам да пия алкохол!

Гласувайте за статията

Не знам колко години прекарах като пиех алкохол и вършех какви и не глупости

piene na alkohol

По-добре да бях умрял, отколкото да продължавам да пия алкохол!

Пропих се, защото майка ми умря. Аз мога и още извинения да намеря, но стигнах до заключението, че ще е по-добре да бях умрял, отколкото да продължа да пия алкохол. Да, трудно ми е в момента. Не може да станеш пак нормален човек, ако дълго време си бил алкохолно петно. Нужно е време и много усилия. Обаче аз вярвам, че човек може да се промени. Вярвам и че онзи, заради когото е настъпила тази промяна, дори и да не е на земята, дори и ако го няма вече, ще разбере. Сега имам единственото желание да спра да пия напълно, да си намеря приятелка, да бъда обичан и да обичам, да си имаме детенце, което да ме радва и да не е като мен и така малко по малко да наредя живота си. Искам все едни такива обикновени и прости неща, но като гледам – няма да е лесно.

В процес на отказване от алкохола съм от година и месец някъде… Има промяна и тя е в това, че намалих количеството изпит алкохол, както и вече по-рядко пия. Използвам капките Алкофитал и съм много доволен от тяхното действие. Пия ги периодично, само при нужда, а не постоянно. Искам да изградя някаква система, така че сам да мога да се контролирам, но като видя зор, особено през лятото, започвам да пия капките Алкофитал. Препоръчвам ги на всички, които имат някакви проблеми с алкохола. Дано да успея да се справя, защото вече ми е много нанагорно и искам да имам нов живот.

Николай Гергов от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар