Обидата за Йорданка Христова е голяма и непростима!

Лили Иванова и Йорданка Христова отново кръстосаха шпаги. Двете прими на родната естрада не могат да се разберат коя е № 1 на на сцената на естрадната популярна музика. Лили Иванова не се стърпяла и отново отправила язвителен коментар по повод участието на Йорданка Христова във ВИП Брадър. Заради това, че певицата се гърчела в Къщата поради липса на храна и е замесена в скандали от най-различно естество Лили изригнала, че изкарва парите й само от един концерт, но не се излага като нея пред цяла България.

[caption id="attachment_426126" align="alignright" width="300"]Йорданка Христова Лили Иванова обиди жестоко колежката си Йорданка Христова[/caption]

Враждата между двете датира отдавна. В началото на кариерата те са били дори приятелки, но впоследствие жаждата за слава и известност ги разделя. Примата заяви, че гледала реалити формата единствено заради живота и реакцията на Йорданка Христова. Освен, че намира присъствието на Йорданка Христова за излагация, Лили Иванова била доволна, че тя се дразни от думите на Камелия Воче. Последната непрекъснато уязвявала Данчето, като твърдяла, че за нея най-голямата прима на естрадата е Лили Иванова.

Дори я признала демонстративно за своя учителка, защото още в първи клас изпяла една нейна песен. Камелия Воче започна да напада и страни от Йорданка Христова, когато в началото на шоуто застана зад светския лъв Евгени Минчев. Пиарът на звездите и Камелия Воче имаха стара вражда и спор и Йорданка Христова направи грешния избор, смята Воче. Вторият им сблъсък стана в Къщата на ВИП Брадър, след като двете искаха да бъдат признати за първи готвачки и не отстъпваха призовото си място сред тиганите и тенджерите.

Близки до кухнята на шоуто пък споделят, че Лили Иванова е бясна на продуцентите, че не са я поканили да участва в реалите проекта на Нова телевизия. От шоуто пък са на мнение, че Лили Ивановане бли приела при никакви обстоятелства да влезе в къщата на ВИП Брадър и затова не са направили усилие дори да й предложат.