Албена Вулева нанася тежък и неочакван удар!

Албена Вулева сменя Николета Лозанова в предаването „Папараци” по Би Ти Ви? Този слух все по-упорито обикаля телевизионните среди. Потребители на социалната мрежа Фейсбук също са категорични, че ако двете си разменят местата предаването не само ще стане част от живота им, но и ще достигне рейтинг, за който всеки продуцент си мечтае.

Саркастичният език и показаното умение да се справя с подобен род жълто предаване е в полза на устатата Албена Вулева. Съпругата на футболиста Валери Божинов доказа, че не само не знае как да се държи пред камерите, но дори и не умее да задава никакви въпроси на гостите в студиото, а извън него, на живо.

[caption id="attachment_426119" align="alignright" width="300"]Албена Вулева Албена Вулева съсипва Николета Лозанова[/caption]

Освен това Николета Лозанова не е подкрепяна от никой, заради „уменията й” на телевизионен водещ. Срещу нея въстанаха и останалите й колеги от Би Ти Ви, които недоволстват, че тя получава значително по-голяма заплата в телевизията от специалисти, които не само са се доказали като такива, но и имат в подкрепа много повече квалификации и курсове от плеймейтката.

Мнението на зрителите е, че въпреки че тя получаваше много критики, докато беше водеща на „Сигнално жълто” по телевизия Скат, Албена Вулева има много повече почитатели, отколкото Николета Лозанова като водеща. И въпреки че си спечели твърде много врагове, Мадам сигнално-жълто и в къщата на ВИП Брадър звездите много не я долюбват, няма спор, че тя ще е много пои-интересна и гледана, ако замести Николета Лозанова в „Папараци”.

Албена Вулева събра много негативизъм в Къщата от съквартирантите, заедно с по-късно влязлата там и нейна майка Людмила Захажаева заради личната им хигиена. Но това няма как да попречи на зрители на екран, ако все пак продуцентите и шефовете на телевизия Би Ти Ви решат да извършат рокадата и да подменят футболната съпруга с устатата Албена Вулева.