Ели Гигова е подложена на силен стрес в Къщата на Вип Брадър!

Цели седем килограма е свалила Ели Гигова, откакто прекрачила прага на Къщата на ВИП Брадър. Обезпокоителното й слабеене била забелязано също от продуцентите на шоуто. Както и от съквартирантите, които страшно се тревожели за Ели, която буквално се стопявала пред очите им. Продуцентите на ВИП Брадър й уредили консултации при психиатър. Самата щерка на милионера Николай Гигов твърдяла, че винаги губи тегло при силен стрес, на какъвто явно е подложена като участник в Къщата.

[caption id="attachment_426114" align="alignright" width="270"]Ели Гигова Ели Гигова притесни не само съквартирантите, но и продуцентите на шоуто[/caption]

Освен това самите играчи заявили, че Ели Гигова едвам се докосвала до храната, която явно никак не й била по вкуса и буквално гладувала. А и безкрайните крамоли, кавги и тежки думи, както ненавистта, която демонстрирали съквартирантите един към друг идвали в повече на деликатната и скромна Ели Гигова. Въпреки че твърдяла, че това е нормално състояние при стресови ситуации, продуцентите настоявали да посещава специалист. В противен случай те трябвало да изплатят огромно обезщетение на Ели, ако наистина се окаже, че тя е заболяла от анорексия.

Особено се уплашила красивата дъщеря на оръжейния бос при една от последените задачи на ВИП Брадър. Припомняме, че като капитан на отбор тя трябваше да виси на въже над басейн със змии. След като Йорданка Христова не успя да я удържи и тя цопна в басейна, където плуваха влегучите, Ели Гигова получила силна уплаха. Тя споделила по-късно пред някои от съквартирантите, че изпитва панически ужас от змиите.

Всеки, който познава навън Ели Гигова знае, че и в живота тя е това, което показва в Къщата – скромна, възпитана и мълчалива. Тя е единствена от съквартирантите, които стоят далеч от всякаква интрига. Някои подозират, че това е идеалната стратегия Ели Гигова да стигне до финала. Какъвто и да е плана й остава безспорния факт, че нейните съиграчи много я харесват. Досега тя не е била елиминирана, с изключение на последната, неуспешна мисия, като капитан на отбора на червените. Само сега тя е елиминирана и то служебно.