Тишо отказал да даде заем на Ники Кънчев

Откакто е започнал „ВИП Брадър”, Ники Кънчев и Венета Райкова работят заедно, но от тяхната близост не е особено доволен съпругът на Мадам Горещо Тишо. Бившията ресторантьор не питаел никак мили чувства към Мистър „Стани богат”, след като последният правил опит да го издои с 4-цифрена сума – разкрива „Уикенд”. Макар че никога двете семейства не са поддържали приятелски отношения, в момент на затруднение Ники Кънчев поискал пари насаем от мъжа на Венета Райкова. Това се случило преди 6-7 години, когато Тишо все още въртеше с огромен успех индийския си ресторант в центъра на София и разполагаше със солидни финанси. Абонираният за водещ на най-гледането риалити шоу у нас звъннал по телефона на бизнесмена с молба да му заеме 2000 лв. Тишо поначало трудно давал пари на кредит – коментират от обкръжението му, тъй като много пъти си бил патил от некоректни борчлии. Мъжът на Венета въобще не се подвоумил и от раз отрязал Ники Кънчев за сумата. Господино „Стани богат” обаче се оказал злопаметен и за да натрие носа на Тишо, решил да злепостави Венета Райкова.

[caption id="attachment_426109" align="alignleft" width="300"]Ники Кънчев нарочно злепоставил Венета Ники Кънчев нарочно злепоставил Венета[/caption]

По време на „ВИП Брадър 3”, когато Венета Райкова бе водеща на вечерното токшоу „Малката уста”, Ники Кънчев подсили от години тиражирания слух, че скандалната водеща имала вземане-даване с внука на Тодор Живков – Тодор Славков. „Няма да забравя грубите му намеци за измислената връзка между жена ми и Малък Тошко. Може би бе забравил как няколко дни преди това ми счупи телефона от звънене, за да ми иска 2000 лв. По-скоро въобще не бе забравил, а ми отмъсти, клеветейки Венета” – споделил наскоро в приятелска компания Тишо. В интерес на истината мълвата за отношенията между Райкова и Тодор Славков съвсем не бе пусната за първи път от Ники Кънчев. Според паметливи самата Венета разправяла пред журналисти приключенията си със сина на Иван Славков-Батето.