НАСА: Слънцето ще изчезне за три дни (Истина ли е?)

НАСА: Слънцето ще изчезне за три дни (Истина ли е?)
3.08 (61.67%) 12 votes

НАСА с предупреждение за тридневен мрак на земята, паника в мрежата

Нашата планета я заплашват 3 дни пълна тъмнина. Тази прогноза е на НАСА и се отнася за периода от 21 до 23 декември 2014 година.

Широко тиражираната прогноза, че Земята я очакват три дни пълна тъмнина бе потвърдена официално и от НАСА, гласят информационни бюлетини в различни издания в мрежата. И се очаква на 21,22,23 декември тази година. Планетата ни през този период ще остане без слънчева светлина, а пълната тъмнина ще бъде придружена с бурни ветрове и големи бури.

Високопоставеният директор на НАСА Чарлз Болдън обяви тази необичайна поява на слънчева буря, а по думите му тя ще е най-голямата в последните 50 години и ще продължи 72 часа, т.е. цели три дни. С това свое изказвания той същевременно е отправил и предупреждение, в което казва, че няма причини за страх или паника и призовава населението да остане спокойно, пише telegraf.mk.

НАСА предупреждава за слънчево затъмнение заради пренареждане на планетите ?

НАСА предупреждава за слънчево затъмнение заради пренареждане на планетите ?

Френският учен Моника Матю, коментира пред медиите: „По време на тези три дни мрак ще бъде много трудно за човечеството“.

Междувременно обаче се появиха и коментари, че историята е пълна лъжа. Някои от изданията твърдят, че клипът е измислица, а Чарлз Болдън няма нищо общо с НАСА. На официалния сайт на космическата изследователска програма също липсваше информация по темата. Нямаше данни и в различни авторитетни астрономически издания свързани с изследванията на слънцето.

Междувременно обаче се говори за пренареждане на планетите, което ще доведе закриване на Слънцето от Земята, както и за жестоки слънчеви бури. Всъщност една от най-мощните бури избухна преди броени дни. Дали тези аномалии на Слънцето ще повлияят и на нашата планета и наистина ли пренареждане на планетите ще скрие най-голямата звезда от нас предстои да видим. А дали тази поредна теория е истина или лъжа, оставяме да прецените да вие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

7 коментара to “НАСА: Слънцето ще изчезне за три дни (Истина ли е?)”

 1. Anachronos Anachronos

  Ное. 10. 2014

  Само дето нито НАСА нито Пена знаят че са пуснали такава статия.

 2. Brutalniq Ludogovornik

  Ное. 20. 2014

  aya ei zbychali pisna mi da obarkyati narudat krai n svetat 100 pati , slunchevo zatuplenie i i zchezvane za 3 dena aya vie y red li sti ye

 3. Kostadin Kamburov

  Дек. 02. 2014

  На 21,22 и 23 декември 2014 ПЪЛЕН МРАК !!! ЗАТЪМНЕНИЕ – 3 дни и 3 нощи – 72 4аса>>>>НАСА потвърди !!!

 4. Esra Can

  Дек. 12. 2014

  dolandirici

 5. Тодор Тодоров

  Дек. 16. 2014

  Поредният блъф, бяха казали, че преди две години Майте, са казали, че ще дойде краят на светът. Дойде ли краят? Няма да има такова чудо. Слънцето е Звезда, която има газ, забелязва се, че то си увеличава диаметъра, то е единственото, което би убило всичко. Понеже един ден ще избухне и ще помете всичко след себе си. Такава прогноза за избухване се очертава след 500 светлини години. Така че не вярвайте на всяка глупост, която се казва.

 6. Mila Kopcheva

  Дек. 17. 2014

  Дрън дрън та пляс, през лятото уж викинги щяха да ни превземат и като чуем боен рог да се спасяваме… Дрън дрън…

 7. Ebru

  Дек. 20. 2014

  Стига престанете никой не знае кога и как ще е краят. Все намирате нещо за да плашите хората. Лично аз не вярвам 3 дена мрак глупости. Утре сме 21 ще видим всички заедно какво ще стане ако е ден най нормален би трябвало НАСА да се извини че е уплашил толкова невинни хора и най вече деца те чуват четат и ги е страх.

Добавете коментар