Борислава, която излъга за обиска от полицайката, е пристрастена към кокаинаБорислава и друг път си измисляла лъжи, за да се прави на интересна

Борислава - студентката, която се оплака, че е била унижена публично от полицайка, се оказа патологична лъжкиня. Младото момиче, което взриви обществото с твърдението си, че е било разсъблечено и подложено на неправомерен обиск от служителка на реда, има проблеми с дрогата. Бивши съученици на Борислава разказаха, че тя от години редовно злоупотребява с кокаин, вследствие на което все по-често си измисля нелепи истории единствено с цел да привлече внимание.

[caption id="attachment_426060" align="alignright" width="300"]Борислава има проблеми с дрогата Борислава има проблеми с дрогата[/caption]

Последната й изцепка преди историята с полицайката била да обяви, че ще се жени. Нещо повече, Борислава се обадила на всичките си приятели, за да ги покани на сватба. Няколко дена след това лъжата й лъснала и студентката се оправдала, че си измислила историята, за да става забавно. Освен, че се оказа, че е излъгала за обиска, Борислава си е измислила и за случайните хора, които уж станали свидетели на гаврата. И които я били заснели с мобилните си телефони.

Психолог от Института към МВР обясни, че въпреки издирването на тези хора, така и не са били открити свидетели на уж срамната случка. Борислава е излъгала и за момчето, което представяше като свое гадже по телевизионните студиа, където ревеше заради измислицата си. Въпросното момче - Мартин, изобщо не е половинка на 21-годишната студентка, а просто неин познат.

А причината за поредната й опашата лъжа е повече от проста - истинското й гадже се казва Георги Халачев. И също е бил в обискирания автомобил, заедно с нея и още трима младежи. Халачев е криминално проявен и дори е лежал в затвора в Италия заради притежание на наркотици, научиха от vsekiden.com.