Наследникът на Стефан Данаилов – Владимир Данаилов, ще се жени

Самият Владимир Данаилов се похвали с добрата вест, че има намерение да мине под венчилото. „Баща ми харесва бъдещата ми жена, защото тя е тиха, скромна и не се натрапва. Радва се за мен, защото съм намерил момичето, което страшно много обичам и се разбираме. Разбира се, подканя ме по-бързо да го направя дядо и това, дай Боже, ще се случи скоро. Може би през пролетта догодина ще се съберем официално” – споделя 28-годишният наследник на Стефан Данаилов пред „Уикенд”. Владимир Данаилов пристигнал от САЩ с бъдещата си съпруга, която е американка, само за да я представи на родителя си. Както е известно, синът на Ламбо е завършил финанси, а избраницата му била от Западна Вирджиния и скоро щяла да се дипломира като преподавател по етикет в Щатите. Тя е осиновена дъщеря на свръхбогата фамилия с републикански възгледи и никога не е била лишавана от нищо. Двамата избрали да вдигнат сватба в София и използвали престоя си тук, за да поръчат сватбените халки.

[caption id="attachment_426045" align="alignleft" width="274"]Стефан Данаилов Стефан Данаилов и синът му най-сетне се помириха[/caption]

Стефан Данаилов се възползвал от срещата си с родния си син, за да го информира, че е направил завещание, в което е разпределил по равно имотите и спестяванията си между него и доведения си син Росен Цанков. „Обясних му, че не искам да си говорим за това. То не ме вълнува и той го знае. Знаете ли, преди време, когато бях във ВИП Брадър и получих парите след това, ги раздадох на бедни и болни хора. След като си свърших хонорара, баща ми много се учуди на този мой жест. Сега, след като мина доста време от тази постъпка, ми сподели, че се гордее с мен. Че от моя жест е имало смисъл” – признава наследникът на Стефан Данаилов. Той бил много щастлив от факта, че баща му е преборил лошата болест и дори използвал уменията, които получил на курсовете по кинезитерапия, за да му прави масажи.