Мария Игнатова се разплака като малко дете, толкова я разчувстваха!

Ангелогласен участник в „Х фактор” докара сълзи на телевизионната водеща Мария Игнатова и един от съдиите – певеца Любо Киров. Той предизвика влага в очите им с песен на Дими от „Сленг” – Мой свят. Половинката на комика от „Господари на ефира” Димитър Рачков Мария Игнатова не криела изобщо сълзите си, които се леели на воля, твърдят от екипа на шоуто. Но Любо също не скривал влагата в очите си, избила обилно пи изпълнението на парчето от покойния музикант.

По-късно менторът споделя, че се разплакал заради огромната прилика на изпълнението на момчето и Дими. Приликата била толкова очевадна, че Любо помислил в един момент, че насреща му е Дими и дори му зашлевил „плесница” с това си изпълнение.

[caption id="attachment_426019" align="alignright" width="300"]Мария Игнатова Мария Игнатова не успя да сдържи сълзите си[/caption]

Водещата Мария Игнатова само прегърнала кандидата за слава. И не успяла да сдържи плача си. Той изпял прословутото парче в къщата на съдиите. За съжаление обаче участника отпаднал и не достигнал до големите концерти.

Тази година летвата на участниците е вдигната изключително висока, твърдят както съдиите в музикалното шоу, така и самите организатори. Безспорен фаворит е Михаела Маринова. Тя е момичето на Заки от миналия сезон на „Х фактор”. Още с първото си впечатляващо изпълнение вече 16-годишнат Михаела доказа, че има своето видно място във формата. Припомняме, че в миналия сезон тя достигна до къщите на съдиите, но Заки бе изправен отново пред труден избор – да даде карт бланш на нея ила на Ана-Мария.

С натежало от скръб сърце той я отстрани, като каза, че я очаква пораснала на следващия епизод и й дава изключителната привилегия де не се явява изобщо на кастинга, а направо на концертите. Михаела се яви и не пожела да си използва привилегията, защото заяви, че не е честно спрямо другите участници. Сценичната й поява разтърси Заки, който й каза, че е пораснала и много по-силна от миналия сезон. Менторът й заяви, че в нейно лице вижда един сериозен претендент за призовото място. Като истински артист тя предприе по-трудното и предприе риск, но който не рискува, не печели. Но въпреки лиска тя го пое и спечели с песен на Бионсе.