Людмила Захажаева кастри всички

Ексцентричната майка на Албена Вулева – Людмила Захажаева, е влязла с няколко тайни мисии във „ВИП Брадър” и от успеха им зависи продължителността на нейния престой, както и това дали ще получи допълнителен хонорар – разкрива „Уикенд”. Родителката на г-ца Сигнално жълто буквално разиграва пред камерите позабравеното предаване на дъщеря си, като единствено й липсва микрофон в ръка. Уж неосведомената за родните ВИП-ове рускиня се оказа изключително добре запозната с всеки от участниците в риалитито. Макар 60 и кусур годишната блондинка да твърди, че мястото на щерка й не е в това шоу, тъй като никой в него не може да й стъпи и на малкия й пръст, то Людмила знае всякаква подробности от интимния живот на останалите съквартиранти в Къщата.

[caption id="attachment_425989" align="alignleft" width="300"]Людмила Захажаева Людмила Захажаева е осведомена за пороците на всички[/caption]

Още с влизането си в предаването родената в Санкт Петербург Людмила Захажаева започна да задава неудобни въпроси на ВИП-овете, като очевидно бе изключително добре подготвена с информация за всеки един от тях. Рускинята първо вдигна мерника на Камелия Воче, питайки я има ли лифтинг на лицето си. След това погна Камелия Тодорова и Влади Въргала – дали е верен всеизвестният факт, че злоупотребяват с алкохола. Жегната от отровните думи на Поразяващата уста остана и Кали. Тя веднага бе попитана от Людмила Захажаева дали няма нещо турско или циганско в кръвта си, които певицата потвърди с половин уста. Единственият съквартирант, който досега остава подминат от поразяващата уста на рускинята, е дъщеря й Албена Вулева. Дни преди това под ножа мина и Наско Месечков, за когото старата рускиня отсече, че „гласът му е женски – такъв, все едно плаче”. Освен това, когато танцьорът говорел, тя все си мислела, че памперсът му е пълен и в него блондинката не виждала стабилен и отговорен мъж. Хора от обкръжението на Людмила Захажаева обаче са убедени, че информацията й за личния живот на съквартирантите са събрани извадки от жълтата преса от продуцентите на шоуто и са спуснати на рускинята, за да сее интриги във ВИП Брадър. Истината е, че тя трябва да си заработи получения хонорар и въпреки интересната си и ексцентрична особа, е поела няколко мисии, от които зависи колко дълго ще се задържи в риалити предаването.