Жени Калканджиева е с фалшива диплома по правоЖени Калканджиева и бъкел не разбира от юридически науки, въпреки тапията си

Жени Калканджиева е с фалшива диплома за висше образование! Оказа се, че шефката на Визаж си е купила дипломата по право от Югозападния университет в Благоевград, вместо да си изкара лекциите и изпитите като обикновените студенти. Бившата шеста по хубост в света е решила да си плати директно, за да получи тапията и да не си дава много зор. Според запознати, по времето, когато Жени Калканджиева си е платила за дипломата, декан на Юридическия факултет е бил професор Александър Воденичаров.

[caption id="attachment_425983" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева[/caption]

Запознати издават, че миската и бъкел не разбира от материята на правото, въпреки дипломата си. "Попитайте я за каквото си искате, дори и най-елементарното и няма да може да ви отговори", смеят се близки до Жени Калканджиева. На всичкото отгоре модната шефка дотолкова била горда с "постижението" си, че дори си направила ксерокопие на платената диплома и я окачила на видно място в офиса на "Визаж", за да може да се фука пред всички, научиха от hotarena.net.

Жени Калканджиева обаче далеч не е единствената, платила си, за да се сдобие с тапия за висше. Много родни випове са използвали парите си, за да си купят висшето именно от въпросния университет. Сред тях са бившият депутат от ДПС Гюнер Тахир, Поля Станчева, бивша шефка на БНР, Богомил Янев - екс шеф на полицията в Благоевград и много други.

Всички те са били записани директно в трети курс, без да имат право на това. Всичко това се е случило с "благословията" на декана Воденичаров. По този начин с тапия се е сдобил и бившия заместник-вътрешен министър Камен Пенков. Който, на всичкото отгоре, е успял да се сдобие и с научна степен "Доктор на юридическите науки".