Вики призна, че не й върви в любовта и с мъжете!

Вики от „Мастило” е безкрайно огорчена, че никой не я е пожелал да му стане съпруга. Певицата, която навърши 35 лазарника искала да мине под венчило и някой да я заведе до брачния олтар, но засега този мерак ще си остане само химера.

На този етап женитбата и потомството за Вики трайно оставали в бъдещето. Единственото, което й предстояло била работата й.

Бракът било нещо, което не било сред плановете й в близкото бъдеще, твърди екс водещата на музикалното шоу „Гласът на България”. Певицата се пробва и в киното, като игра полицайка в сериала „Къде е Маги?”.

[caption id="attachment_425971" align="alignright" width="300"]Вики Вики Терзийска иска да е булка, но никой не я ще[/caption]

Виктория Терзийска, както е истинското име на певицата никак не се притеснява от факта, че още не е свила семейно гнездо. Вокалистката на група „Мастило” е убедена, че за всеки има точния човек и точното време, през което й е отредено да го срещне. Тя си мечтае за голяма къща на Средиземноморието, където да отглежда три деца.

Засега това е само в сферата на фантазиите й. Нейните роднини обаче са на мнение, че певицата вече трябва да срещне точния човек. Най-притеснена от ситуацията е нейната майка, която непрекъснато я ръчка да побърза, за да се порадва и тя на свои внуци. Възрастната жена непрекъснато й натяква, че времето й напредва и тя трябва най-после да намери човека, от който да създаде своето потомство.

Името на певицата се свързва с много лични ергени от родния хайлайф. Последно тя бе замесена във връзка с актьора Явор Бахаров. Той изненадващо се снима в последния клип на групата. Вики винаги е твърдяла, че обича да излиза с красиви мъже, а не с чичко-паричковци. Явор обаче също не я заведе до брачния олтар. Преди това къдрокосия актьор беше гадже с Луиза Григорова и Александра Туркмен, които също не промениха ергенския му статут.

Миналото лято упорито се заговори, че новото гадже на певицата е почитателя на фолк певиците, футболния бос Коко Динев.Двамата упорито отричаха, че се познават, но именно нейната група бе извикана, за да подгрява феновете на неговия клуб "Локо-Пловдив". После още няколко пъти пътищата на певицата и милионера се засичаха, уж случайно. Пухкавелкото й подарил луксозен автомобил, но връзката им била краткотрайна, разкриват интриганти.