Елена Кучкова умира от срам от истината за себе си!

Панайот от БИГ Брадър разкри някои тъмни страни от живота на изживяващата се като ВИП-персона в последния сезон на реалито по Нова телевизия. Става въпрос за плеймейтката Елена Кучкова, която демонстративно заяви пред съквартирантите си от Къщата, че не става от леглото си, ако не може да спечели поне двеста и петдесет лева на ден.

Не такава обаче е била тя в недалечното й минало, разбива на пух и прах нейното перчене брадъра Пацо. Екстравагантният мъж разказва, че я познава в период, още когато моделката е била неизвестна и бедна. Тогава в една дискотека тя е поръчана като подарък за рождения ден на поп фолк певеца Константин. Там, пред очите на много свидетели неизвестната още Елена Кучкова е играла пред него както майка й я родила и е сядала да танцува на скута на певеца.

[caption id="attachment_425943" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова Елена Кучкова само лае и показва важности, но истината е друга[/caption]

Тогава тя е играла своя еротичен танц за певеца само за стотарка. И за тези пари е обикаляла дискотеките, за да играе без конец по нея срещу още по-малки и смешни пари. Оттогава именно Елена Кучкова няма и капчица срам и притеснение и може да се разхожда без дрехи навсякъде.

Пацо изрази недоволството си, че в Къщата тя се взима за голяма работа и несериозно, а преди известно време е била едно бедно момиче от Пазарджик, което отива в столицата с цел да печели пари. Но не чрез работа, а като спи с различни мъже, които да я направят известна и богата. Пацо знае със сигурност, че Елена Кучкова си е лягала с мъже, които са имали пари и целта й е била да й оправят живота. Пацо е категоричен и го знае от познати, които има из цялата страна, че Елена Кучкова в началото не е подбирала партньорите си.

Тя е била под чаршафите дори и с цигани. Брадърът Пецо бил на сто процента сигурен, защото го научил от негов човек, че Елена Кучкова е спечелила с измама титлата си „Мис Плеймейт”. Защото Елена Кучкова е правила едни неща с организатора грък и още един негов приятел и затова тя е станала първа шампионка в това състезание. Според Пацо обаче титлата й никак не е престижна и тя изобщо не означава нищо.

Елена Кучкова обаче въпреки незначителното си минало и нещата, които е правила с различни мъже се изживява като една от най-мрънкащите и претенциозни дами в Къщата на бароковата резиденция. Тя е в основата на много провалени мисии на съквартирантите и успя да спечели само последната игра, но благодарение на мишците на нейния съотборник Иво Аръков. Той я спаси от басейна със змии, към които тя изпитва ужас и си спечели имунитет.