Десислава е имала изключително тежко детство, белязано със скандали и побоиДесислава за пръв път призна, че баща й е пребивал нея и сестрите й

Десислава крие тежка лична драма. Певицата за пръв път признава, че е имала тежко и проблемно детство, съпътствано от много скандали и побои. На които самата тя е била жертва, заедно със сестрите и майка си. Ужасът в семейството й се е случвал, когато Десислава е била едва на шест годинки. Тогава бащата на изпълнителката системно пребивал както нея, така и майка й и сестрите й.

[caption id="attachment_425936" align="alignright" width="300"]Десислава Десислава[/caption]

Причина за грозното поведение на таткото бил алкохолът, с който той системно злоупотребявал. И вследствие на който ставал агресивен, крещял и посягал и физически, със сълзи на очите споделя за драмата си Десислава, научиха от "Всеки ден", цитирани от hotarena.net. Слава Богу, в един момент майката успяла да събере достатъчно смелост и да напусне бащата-побойник.

Десислава и до днес си спомня как баща й натъпкал всичките й неща в един чувал и буквално я завлякъл в новата квартира на майка й, която била отчайващо мизерна. От тогава до днес гласовитото миньонче не крие, че заради психическата травма, нанесена й от него, изпитва затруднения и във връзките си с мъжете, тъй като не успява да им се довери.

Въпреки кошмарните спомени от детството си обаче най-голямата болка на Десислава остава фактът, че до последно не е успяла да се сдобри с татко си и поне малко да затопли отношенията си с него. Когато баща й починал, двамата все още били скарани. Въпреки желанието на изпълнителката да му прости за ударите и обидите.