Лили Иванова е съсипана от внезапната смърт на Нуди Хасан!

Зла прокоба отнела живота на ходжата Нуди Хасан. Той бил урочасан от доста по-силен маг от него в Турция и затова се метнал от деветия етаж на жилището си във Варна. Проклятието било поръчано от недоволен клиент, който магьосникът не успял да излекува.

Много представители на политическия елит и на шоубизнеса изказаха своите съболезнования на съпругата му и и подадоха ръка и рамо в трудния за нея час. Те бяха част от многобройните му клиенти. Сред тях беше и родната ни прима на българската естрада Лили Иванова. Ходжата беше близък съветник на бившата медицинска сестра от Кубрат и тя често посещаваше тузарския му кабинет, когато идваше в морската столица.

[caption id="attachment_425923" align="alignright" width="300"]Лили Иванова Лили Иванова разчиташе много на своя ходжа[/caption]

Ходжата приготвяше специални муски, предпазваше клиентите си от зли очи, от злобата и завистта на враговете си и правеше магии за успех и просперитет. Именно той предсказал на легендарната ни певица Лили Иванова, че ще доживее до сто години и ще продължи да пее до преклонна възраст. Той й помагал тя да поддържа цветущо здраве на двадесет годишно девойче, като я лекуваше от различни болести, правеше й муски за здраве, финансов просперитет, успех и я предпазваше от злите й врагове.

Нуди Хасан й казал също, че док рая тя ще си остане певица номер едно в бранша и никоя друга няма да успее да я засенчи дори. Именно с тези негови думи Лили Иванова се перчеше на интервютата и му ги повтаряше непрекъснато.

Но според столични екстрасенси намесата в чужди животи и правенето на черни магии е докарала смъртта на ходжата. Колежките на турския маг разкриват, че за да угоди на своите висшестоящи клиенти той се е намесвал в живота и съдбите на други хора. Правел е също магии по тяхна поръчка и това именно е довело и до смъртта му. Щом се полакомил и е прекрачил тази граница, според вселенското правило го очаква смърт и душата му ще отлети директно в ада.

Столични ясновидки свидетелстват, че Нуди Хасан е усещал, че има сторена магия за смърт и е търсил помощ от свои колеги. Никой обаче не е успял да му помогне и да развали направеното. В последните седмици той е губел здравето си и разсъдъка и в момент на умопомрачение е скочил през терасата на балкона на жилището си. Според маговете това страшно проклятие е причината 63-годишния ходжа да сложи край на живота си.