Тези думи са тежък удар за Иво Аръков, убедени са близките му!

Мика Стоичкова и актьорът Иво Аръков са разделени от месеци, но медиите не спират да се ровичкат в техните взаимоотношения. Неоспорим факт е, че щерката на Камата и артиста от Народния театър вече са си поели по самостоятелни пътища и са прегърнали съдбата си, но това никак не успокоява жадните за сензации таблоиди.

Продължават да се въртят интриги из публичното пространство, че Иво Аръков нарочно е флиртувал с доста по-голямата от него пиарка и бивша телевизионна водеща Ива Екимова в Къщата на ВИП Брадър, за да дразни бившото си гадже Мика. Целта му била отново да я провокира и тя пак да обърне очи към него, за да се съберат. Далечната перспектива, която кроял Иво била да замине зад океана и там , в страната на неограничените възможности да гради кариера.

[caption id="attachment_425915" align="alignright" width="300"]Иво Аръков Иво Аръков не е очаквал, че ще чуе такива думи от любимата си Мика Стоичкова[/caption]

За целта му трябвала щерката на Модерния ляв, като трамплин за задграничния му воаяж. Причината е, че семейството й живее в Маями, Америка, където отново замина Мика след тяхната раздяла. На които нападки Мика Стоичкова побърза да отговори в социалната мрежа. Тя обясни, че двамата с Иво Аръков са се разделили поради изчерпване на връзката му. Тя не вини никой за естествения ход на нещата. Те са се прегърнали чисто приятелски и са си пожелали да открият човека за себе си, който ще им бъде опора и в бъдеще. "Той за мен е прочетена книга и път назад към мен никога няма да има", изстреля тя жестокия си удар за Ино Аръков.

Мика Стоичкова заяви още, че винаги гледа напред, никога не се обръща назад. Тя вече е затворила вратата за Иво Аръков, защото любовта им е вече в миналото, а тя не се връща назад. Но е категорична, че ще го подкрепя и съветва за всяка едно нещо като добра негова приятелка.

Дъщерята на легендарния Христо Стоичков е убедена, че и двамата ги очакват по-истински връзки и им предстои да срещнат точните хора, които да ги направят щастливи.

Относно участието на Иво Аръков Мика коментира, че това е негово решение и тя го подкрепя, заяви пред сп. „Блясък”. В първия случай участието му в шоуто по Нова телевизия може да е начин режисьори и филмови дейци да забележат Иво и това да е огромен шанс за кариерата му. Ако не е така, тя е убедена, че Иво Аръков ще има достатъчно време да си навакса и да успее с по-нататъшното си развитие в любимата професия.