Жени Калканджиева и Стефан Манов си обявиха жестока война!

Най-дивият скандал, който историята на Вип Брадър познава, се разигра не между кой да е, а между уж влюбените съпрузи Жени Калканджиева и Тачо. Този път виновник за всичко бе Стефан Манов, който се нахвърли като разярено животно върху съпругата си заради 2 бири. Недопустимото поведение на Тачо накара съквартирантите да се отдръпнат от него и за първи път да се обединят в защита на Жени Калканджиева.

Която обаче показа, че и сама може да защити гордостта си и да сложи Тачо там, където му е мястото. "Тъпа ли си, ма?! Ти си най-големият тъпунгер, който съм виждал. Егати идиотката, духай!", крещеше в изстъпление Тачо към Жени Калканджиева снощи, а тя остана без думи.

[caption id="attachment_425905" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева ясно показа на Тачо какво ще стане в мига, в който нап уснат шоуто[/caption]

Но само за броени минути, тъй като бързо се окопити от шока и изрече нещо, което накара Тачо да млъкне и да застине на място. "Чакай само да излезем оттук. Да, ще духам, но не на теб. Ти повече изобщо не ми трябваш за нищо в този живот, момченце неориентирано", изсъска му Жени Калканджиева, а привидно отвореният Стефан Манов си глътна езика.

Както и самите съквартиранти предположиха, въпреки виковете и обидите му, Стефан Манов не е основната и водеща фигура в семейството, а конците са дърпани от Жени Калканджиева.

Снощи тя демонстративно свали пръстена си, подарен от Тачо при завръщането му в Къщата и му го върна като с този жест окончателно сложи точка на брака им. За първи път Жени Калканджиева получи твърдата подкрепа на съквартирантите и дори тази на Албена Вулева, с която не мелят много-много.

"Как ще му позволяваш такова отношение?! Та той те излага и унижава пред всички. Това нещо ще го дадат по телевизията", подшушна й Албена Вулева и това бе достатъчно за Жени Калканджиева да се осъзнае и да отмъсти на неадекватния си съпруг като му изкрещи в лицето, че има любовник, при когото ще се върне с най-огромно удоволствие. Как ли ще се развият нещата занапред и дали ще има нов обрат в отношенията им?!