Измамата за перфектното семейство на Николета лъсна на показ!

Николета Лозанова мачка чаршафите с турски милионер. Въпреки демонстрацията на щастлив брак и прекрасни семейни отношения със съпруга й Валери Божинов явно нещата не са така розови, както се опитва да ги представи моделката. Според клюката богаташът бил лудо влюбен в изкусителката и я засипвал с подаръци, повече от щедри. Съпругът й пък си мълчал за скъпите вещи, които идвали в дома им и дума не обелвал откъде са парите за тези неподозирани луксове, пише в. „Всеки ден”.

Явно манекенката не е толкова привързана към семейния уют и ценности и обича да си пърха и извън семейното ложе.

[caption id="attachment_425898" align="alignright" width="300"]Николета Николета Лозанова изневерява на Валери системно[/caption]

Припомняме, че футболиста Валери Божинов замина да рита за второразряден отбор на Ботуша. Там той също не скучае, тъй като италианките имат специално, топло отношение към футболистите. А Валери Божинов е човек , който много държи на външния си вид. Николета Лозанова отказа да последва мъжа си на Апенините под предлог, че иска да развива телевизионната си кариера и трябва повече време да стои в България.

Тя стана водеща на новото предаване „Папараци”, което вече се върти по Би Ти Ви. Таблоидът се излъчва веднъж седмично, но плеймейтката няма намерение да прекарва повече време със съпруга си, както твърдеше преди време. Въпреки обичта на Николета Лозанова към Италия тя е предпочела материалната сигурност на турския олигарх, който не само задоволяла плътските, но явно и другите й мераци и желания.

Не е тайна, че Валери Божинов също не е от най-преданите съпрузи. Николета няколко пъти го е хващала в изневяра и му е прощавала. Но щом вече всеки гледа встрани от семейното ложе отношенията не са такива, каквито двамата съпрузи се мъчат да представят пред обществото. Дали ще последва окончателна раздяла или това е временна изневяра, бъдещето на звезднот семейство ще покаже. Засега обаче двамата предпочитат да се забавляват далеч един от друг.