Истината за войната между Венета Райкова и Албена Вулева

Гласувайте за статията

Ето защо Венета Райкова и Албена Вулева не могат да се понасят

Искрите, които прехвърчат между Венета Райкова и Албена Вулева, не останаха незабелязани от зрителите на Нова тв. В „Голямата уста“ двете блондинки не пропуснаха възможността да се оплюят една друга.

Зрителите на Нова тв се питат каква е причината за войната между тях двете. Хот арена разкри истината за лютата война между устатите журналистки. Двете дами се борят за едно и също работно място. Нова тв възнамерява да стартира в светско предаване, веднага след финала на ВИП Брадър. След свалянето на „Горещо“ телевизията остана без светско предаване. Междувременно в ефира на бТВ тръгна таблоидът“Папараци“, който се радва на висок рейтинг.

Венета Райкова

Венета Райкова и Албена Вулева в люта война

Дилемата, пред която са изправени продуцентите на Нова тв, е коя тв водеща да изберат за новия си проект. За сега продуцентите се колебаят между Венета Райкова и Албена Вулева. И двете отчаяно се нуждаят от работа. След приключването на ВИП Брадър, Венета Райкова на практика остава без работа.

Албена Вулева е в по-тежко положение, тъй като тя търси телевизионна изява от няколко години. Скандалната блондинка е готова на всичко, за да блесне отново в телевизионен ефир.

Другият вариант, върху който умуват продуцентите на Нова тв, е светско предаване тип „Сигнално жълто“ с двама водещи – Албена Вулева и Евгени Минчев. Подобна комбинация ще се радва на голям зрителски интерес, тъй като Албена Вулева ще блесне в старото си амплоа, а Евгени Минчев ще се изяви като ласкател и за разлика от колежката си ще „гали“ с перце звездите.

Борбата за парче от тортата в Нова тв е причината за войната между Венета Райкова и Албена Вулева, пише Хот арена.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Истината за войната между Венета Райкова и Албена Вулева”

  1. Stanka Dobreva

    окт. 24. 2014

    Албена Вулева е по- добрата от Венета Райкова ! По- интелигентна е и по- атрактивна, и справедлива, колкото и на някои да им се иска обратното ! Нея по бих искала да гледам водеща, отколкото сладникавата Венета – тя ми е омръзнала и вече не я понасям .

Добавете коментар