БСП с неочаквано предложение към ГЕРБ

БСП с неочаквано предложение към ГЕРБ
5 (100%) 1 vote

БСП с неочаквано предложение към Бойко Борисов

Управата на БСП има намерение да направи ново предложение на ГЕРБ. Социалистите определено не са във възторг от предложението на ГЕРБ за повторни консултациите с тях. От „Позитано“ съобщиха, че в получената покана за нова консултация между тях и ГЕРБ, не е посочена нито дата, нито място, нито формат на дискусията, което не изглежда никак надеждно за представителите на БСП.

Червените са категорични, че ако Бойко Борисов иска наистина да управлява, трябва да поеме сам тази отговорност, а не да търси коалиционен партньор. От БСП са на мнение, че ГЕРБ трябва да последва примера на кабинета „Орешарски“ и да създаде правителство на малцинството.

БСП

БСП предлага на ГЕРБ да състави правителство на малцинството

Социалистите са категорични, че няма да продадат идеалите си за парче власт. По този начин те коментираха допирните точки на ГЕРБ с АБВ. Червените ще отстояват докрай левите си възгледи заради ангажимента, който са поели към избирателите си, съобщиха за БЛИЦ от предствители на БСП.

Ръководството на партията пое ангажимента да отстоява докрай обещанието си пред своите избиратели и да не се включва в дясноцентристка коалиция.

От БСП заявиха, че биха подкрепили единствено политики, които са в полза на обществото. Това стана ясно още след първите им консултации с ГЕРБ. Червените са категорични, че ако ГЕРБ управлява прозрачно ще получи подкрепа от повечето партии.

Ръководството на БСП счита, че ако Бойко Борисов има намерение да управлява прозрачно, то тогава за него не би трябвало да е проблем съставянето на правителство на малцинството, което да се явява в парламента, за да дава отчет пред обществото за свършената от него работа.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “БСП с неочаквано предложение към ГЕРБ”

  1. FAKT

    окт. 23. 2014

    Комунистите нищо ново не научават и нищо старо не забравят, независимо дали се обявяват за „европейско развитие на България“ или за „16-та република на СССР“. # Дерзайте, другари, до пълна победа на здравите сили, тъй като здравият разум отдавна си е хванал самолета . . .

  2. Т_Живков

    окт. 25. 2014

    Къде видЕ комунисти, бе, приятел?! БСП е върхушката на капиталистическата олигархия на България! Нима не виждаш, че разчитайки на слабата ти памет и промитото ти съзнание, ти говорят за „леви възгледи“, които щели да отстояват! Ти да се сещаш за ПОНЕ ЕДИН техен ляв възглед? Да не би приватизацията да е такъв, или пък плоския данък? Аз не се сещам за нито един ляв възглед на капиталистическата олигархия!…

Добавете коментар