След като Жени Калканджиева върна пръстена на Тачо, той получи друг удар!

Стефан Манов - Тачо изпадна в истински шок след като получи два удара наведнъж - първо Жени Калканджиева му хвърли пръстена в лицето и заяви, че с брака им е свършено, а после друг мъж я пожела. Тачо не можа да повярва на ушите си, а съквартирантите вече предчувстват нови скандали и размирици в Къщата.

Припомняме, че Жени Калканджиева и Тачо се скараха жестоко по време на новата мисия "Демокрация", в която тайно от всички Вип Брадър ще изпълни желанията само на Албена Вулева. Жесток спор между двамата подтикна Тачо да нарече Жени Калканджиева най-голямата тъпанарка, а тя побесня и му върна пръстена, подарен й след връщането му в шоуто.

[caption id="attachment_425861" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Влади Въргала хвърли око на Жени Калканджиева - ново 20![/caption]

Тачо обаче едва не си глътна езика като разбра, че съпругата му е обект на възхищение на друг мъж и то не кой да е, а Влади Въргала. Това вече беше прекалено. Въпреки че преди седмици Влади Въргала публично обяви симпатиите и чувствата си към съперницата на Жени Калканджиева - Зорница Линдарева, днес той призна, че ако може да избира и да се ожени отново, то иска съпругата му да е Жени Калканджиева.

Невероятно, но самата истина! "Жени е жената, която ми пасва по характер и която отговаря на всичките ми представи и критерии за моя половинка. Да, ако можех да избирам, бих желал точно тя да ми е жена", сподели напълно откровено Влади Въргала, а Тачо толкова се шашна, че не успя да реагира изобщо.

Единствената, която остана доволна от думите на Влади Въргала, разбира се, бе самата Жени Калканджиева. Защото докато Тачо мигаше на парцали, то Зорница Линдарева пък побесня, че за втори път се чувства предадена от актьора.

Подозираме обаче, че най-обидена и възмутена е жена, която се намира извън Къщата на Вип Брадър и това е именно законната половинка на Влади Въргала - Силвия. Не стига, че тя изтърпя публичното унижение от свалката на Влади със Зорница Линдарева, а сега трябваше да понесе и мераците му към Жени Калканджиева. Какъв ли ще бъде развоят на събитията оттук нататък?!