Любо Киров е на път да заеме мястото на Мария Илиева като най-мразения ментор!

Нов скандал избухна в музикалното шоу „Х фактор”. Той е заради музиканта и певец Любо Киров, който е един от съдиите на шоуто. Причината е, че бившия вокалист на група „ТЕ” е вкарал сред кандидатите за слава свой любовник. Това е манекена Виктор Самсонов. Чаровникът не умее да пее и тон вярно, но той го пробутва успешно напред и въпреки недоволството на останалите си колеги разчиства пътя му към славата.

Моделът с нулев талант успешно е избран да продължи към големите концерти. Именно Любо Киров бе този, който изхвърли от състезанието 21-годишния уличен музикант Костадинов, който развива своя талант по улиците на Лондон. Певецът е в основата да бъде изхвърлен и друг участник, който се доказа, че умее да пее и това е актьора Момчил Степанов. Благодарение на зрителския ентусиазъм и социалната мрежа, Мирян отново бе върнат в състезанието.

[caption id="attachment_425852" align="alignright" width="300"]Любо Киров X Factor стана арена на скандали и конфликти[/caption]

Това нее първия скандал с Любо Киров. Припомняме, че преди известно време избухна скандал между Веско Маринов и Любо Киров. Двамата бяха съдии в другото музикално предаване „Големите надежди”. Причината бе, че вечно потния любимец на третата възраст не можел да търпи около себе си почитатели на собствения си пол.

Ценителят на изваяните женски форми и най-вече на крехкото агнешко дори и не искал да допусне, че има мъже, които да харесват собствения си пол, а да не полудяват по нежния. Певецът често подхвърлял язвителни забележки към колегата си Любо Киров. Техните ежедневни пререкания пречели на останалите и на шоуто. Веско Маринов в яростта си към бившия вокалист на група „Те”дори не са стараел да смекчи тона или да се прикрива.

Поведението му било провокирано от клюката, че Любо отдавна си пада по мъже. Именно това вбесявало потния Веселин Маринов, който трудно сдържал неприязънта си към човек, който вкарва в леглото си представители от собствения си пол. Киров не отговарял на злобните подмятания на потния гард и пред приятели коментирал, че не той е човека, който да му търси сметка с кого си ляга и с кого не.