Милиони тъгуват заради решението на Нина Добрев!

Нина Добрев искала да развали договора си за снимките на шестия сезон на култовата сага „Дневниците на вампира”. Тя била категорична че ще напусне, ако бившото й гадже и партньор във филма Иън Съмърхолдър доведе новата си приятелка Ники Рийд на снимачната площадка. Двамата бяха заедно три години. В началото на годината, през май канадката с български корени изненадващо скъса с чаровника, който е с цели десет години по-голям от нея.

Красавицата Нина Добрев твърдо заявила, че ще скъса договора си с продуцентите и режисьорите, ако на снимачната площада бившия й се появи с новата си избраница. Преди време Иън постна в социалната си мрежа снимка на тримата, заедно с любимата му немска овчарка Ницше. Под нея героят от „Дневниците на вампира” заяви, че двамата с Ники са готови да отглеждат и бебе. Актрисата Нина Добрев е позната от друг култов сериал "Здрач" и е била приятелка на холивудската звезда с български корени. Иън дълго време страда по хубавицата, но най-после намери лек в Ники Рийд.

[caption id="attachment_425844" align="alignright" width="300"]Нина Добрев Нина Добрев разплака милиони с решението си да напусне сериала[/caption]

Това допълнително вбесило Нина Добрев и тя категорично отказала да се вижда с Иън извън работата си, както и да стопира приятелските си отношения с него. От екипа се опасяват, че заплахата й може да влезе в действие, ако приятеля й настина пристигне на работната площадка с новата си избраница. Те знаели, че Нина е изключително импулсивна и емоционална и може да прибегне до неразумни крайни действия. Но от продукцията изключително държат на Нина и затова решили да вземат всички мерки подобна издънка да не се случи.

Двамата главни герои от култовия сериал се влюбиха още в първия сезон на лентата. В Холивуд Нина Добрев и Иън Съмърхолдър бяха смятани за здрава холивудска двойка, втора като уникалните Брад Пит и Анджелина Джоли. Това обаче не се случи, двамата се разделиха изненадващо и сега Нина не може да преглътне щастието, което демонстрира екс любовника й с новата си тръпка.