Андреа никога преди не е изпадала в подобно състояние!

Поп фолк фурията Андреа преби бившо на гаджето си Кубрат Пулев. Двете не се познавали лично, само си разменяли тежки думи в социалната мрежа. Певицата така се развилняла, че екс завоеванието на националния ни шампион по бокс си изпатила яко. Андреа случайно научила за похождението на любимия си в началото на тази година, когато мускулестия боксьор бил на лагер.

Никому непознатата мацка била продавач-консултант в столичен мол и се радвала на краткото внимание на Кобрата в началото на годината.

Заварката станала съвсем случайно, но това нейно похождение й вгорчило живота, тъй като момичето се похвалило с креватната заигравка с известния мъж. Историята приключила много отдавна и минала отдавна в графа „забравени”, но Андреа не я оставила да отмине току-така.

[caption id="attachment_425839" align="alignright" width="300"]Андреа Андреа се изяви и като биячка[/caption]

Горещата клюка, която се носи из хайлайф средите разказва, че Андреа намерила къде работи мацката и на работното й място й зашлевила няколко шамара. Боят щял да продължи, но управителя на магазина отървал служителката от разбеснялата се певица.

Няколко седмици по-късно двете се засекли пред известен столично заведение, където преди това Андреа имала участие. Сочената за любовница девойка яростно се нахвърлила на Андреа. Преди гардовете й да се намесят се разхвърчали кичури от косата на изпълнителката на „Някой друг”.

Но все пак до полицейска присъствие не се стигнало. Скандалът не станал и обществено достояние. Но случайни свидетели на екшъна разкриват, че певицата достойно се е отбранявала и дори е дала здрав отпор на нападателката.

Припомняме, че Андреа не е от най-кротките. Преди известно време тя бе засека на как налага с чантата си Кубрат Пулев на обществено място, пред нощна дискотека в морския курорт Слънчев бряг. Причината за агресията на русокоската била, че тя видяла мъжа си да флиртува с непозната.