Тони Спелинг се намира под карантина заради съмнения, че е болна от еболаЗвездата от редица филми и сериали имала симптоми на заразяване с ебола

Популярната американска актриса Тори Спелинг може да е болна от ебола. Звездата беше приета в клиника в Лос Анджелис този уикенд, след като е получила тежък пристъп на кашлица, съпроводен с висока температура. Което са все симптоми на заразяване с ебола. Поради тази причина актрисата незабавно е била поставена под карантина, а за състоянието й се грижи екип от специалисти.

[caption id="attachment_425828" align="alignright" width="300"]Тори Спелинг може да е болна от ебола Тори Спелинг може да е болна от ебола[/caption]

Източници от медицинското заведение в Града на ангелите издават, че Тори била в много тежко състояние, не можела да спре да кашля и изпитвала силни затруднения с дишането. Лекарите веднага са й направили изследвания, за да разберат дали звездата е заразена с вируса на ебола. Първоначалните резултати са обнадеждаващи и са показали, че Спелинг е развила остър бронхит.

Въпреки всичко обаче лекарите ще продължат да държат звездата изолирана от останалите пациенти, а самите медицински лица ще продължат да вземат превантивни мерки в лечението й, тъй като е напълно възможно, въпреки отрицателните първоначални резултати, Спелинг все пак да е носител на вируса на ебола, научиха от TMZ News.

На актрисата ще бъдат направени нова серия кръвни тестове за ебола, за да бъде категорично изключена възможността за заразяване с опасния вирус. 41-годишната актриса е в пълна изолация и при нея не се допуска никой. Новината за влизането й в болницата стресира сериозно Холивуд, защото ако се окаже, че новите тестове все пак покажат наличие на вируса, половината актьорски свят ще трябва да се подложи на изследвания и да бъде поставен под карантина.